Slika nije pronađena

Većina trikova kada je u pitanju kupovanje grudnjaka odnosi se na djevojke koje imaju veće grudi, ali što je s curama koje su ravnije?

Jednako je teško naći savršeni grudnjak i djevojkama koje imaju veće grudi, ali i onima koje su gotovo pa ravne. Možda se na prvu čini da je ovoj drugoj skupini puno jednostavnije naći savršen grudnjak, ali postoje i tu problemi. Od ramenica grudnjaka koje non stop padaju, preko prevelikih košarica koje ne izgledaju lijepo kao na modelima – jer ostanu poluprazne, do glavnog pitanja koje ima većina djevojaka s malim grudima -  treba li mi uopće grudnjak?
Koliko god imala male grudi, trebala bi nositi grudnjak, ali kod kupovine moraš obratiti pozornost na neke detalje koji ti možda nikada ne bi ni pali na pamet da su bitni.

1.  Da, trebaš grudnjak

Koliko god mislila da ti većinu vremena grudnjak ipak ne treba, to je skroz pogrešno razmišljanje. Iako za djevojke s malim grudima ne prijeti opasnost da će imati problema s bolovima u leđima, postoji druga loša stvar koja se može dogoditi. Zbog ne nošenja grudnjaka može ti se puno ranije pojaviti problem 'obješenih grudi'. Nošenje grudnjaka u životu djevojaka s malim grudima nema prevelikog utjecaja sada, ali ima za malo kasnije u životu. To ne znači da moraš nositi neudobne grudnjake sa žicom ili one jako podstavljene, možeš odabrati i neki model popularnih bralette grudnjaka ili sportski.

via GIPHY


2.  Pronađi svoju veličinu – svaki put iznova

Samo zato što si u jednom dućanu pronašla svoju savršenu veličinu, nemoj se slijepo oslanjati na nju. Čak iako imaš male grudi, to ne znači da ti uvijek treba najmanja veličina koja postoji. Kao i kod veličina hlača i ostale odjeće, tako i kod veličina grudnjaka one variraju među brendovima. Obavezno isprobavanje je bitno. Zato se nemoj zabrinuti ako si kupila grudnjak bez isprobavanja, a kada si došla kući nije ti stajao savršeno kako si mislila da bude. Nije problem u tebi, već u veličini. Ako grudnjake uvijek kupuješ u istom dućanu, dovoljno je da jednom godišnje detaljno provjeriš koja ti veličina treba. Djelatnice u dućanu su uvijek tu da ti pomognu, zato ih se nemoj sramiti pitati ako nisi sigurna koja je tvoja veličina.

3. Gledaj koliko su udaljene košarice grudnjaka jedna od druge

I koliko da je god važno odrediti pravu veličinu grudnjaka, za djevojke s malim grudima je bitna još jedna stvar na koju trebaju obratiti pozornost, a sigurno im to nikada nije palo na pamet – koliko su košarice razmaknute. Isto kako postoje grudi različitih veličina, tako su i različito razmaknute. Većina djevojaka s malim grudima ima i veći razmak među njima, zbog čega moraju i gledati grudnjake čije košarice nisu preblizu jedna drugoj. Svaki model grudnjaka izgleda drugačije, a ako do sada nisi pazila na ovaj detalj, sada je vrijeme da ga počneš primjećivati. Oni koji imaju oko 2.5 centimetra razmak su idealni.

via GIPHY


4. Obavezno baci oko na bralette grudnjake – tu se skrivaju pravi modeli za tebe

Ovaj tip grudnjaka je kao stvoren za djevojke s malim grudima. Nemaju žice zbog čega su izuzetno udobni, način na koji su 'košarice' napravljene je da prate prirodni oblik grudi zbog čega i stoje vrlo lijepo, a da ne spominjemo i kako sami grudnjaci dobro preslatko izgledaju. Trokutaste košarice najviše laskaju ovakvim grudima, a bralette stil ima upravo takve. Zbog toga što su trenutno totalni hit, vrlo lako ih možeš naći u raznim dućanima, a i puno ćeš lakše odrediti koja ti veličina treba za ovaj tip grudnjaka nego standardne.

Foto: Freepik – nensuria/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Legende i mitovi o tvojim grudima su razotkriveni – saznaj jesu li tvoje normalne?Ljudi su podijeljeni u mišljenjima i rasprava se zahuktava – koji je 'pravilan' način za odjenuti grudnjak?


KVIZ: Koliko zapravo znaš o svojim grudima?

Grudnjak male grudi shopping savjeti

Još vijesti