Slika nije pronađena
A za sve koje zanima mišljenje vršnjaka, trebate njihov savjet, imate dvojbe ili probleme, tu je naša rubrika 'Pitanja & Odgovori'. Tamo odgovarate sami sebi na pitanja koja vas muče i pomažete si kad 'zagusti' u stvarnosti.

Što napraviti kad te počne ogovarati cura iz razreda, kad se ne znaš kako sprijateljiti ili ako tvoji roditelji ne mogu podnijeti svoju best frendicu? Na sva ova pitanja ovaj tjedan dobili ste odgovor od ekipe s portala Teen385. #svismotu

>> Još pitanja potražite u našoj rubrici Pitanja & Odgovori

Ovo je TOP tri najčitanijih pitanja ovog tjedna...

via GIPHY


1. Cura koja me ogovara.
Krenula sam u 1. srednje i ima jedna štreberica koja me užasno živcira. Sve ljude promatra bez ikakve reakcije i riječi, točno se vidi da bi najrađe nešto htjela reći, al ništa ne kaže, nego neugodno bulji i dalje u tu osoba koja je do nje. Točno gleda odozgora prema dolje tko što nosi i onda kad se okrenete vas ogovara. Tako je i mene danas. Bili smo na tjelesnom i pitala me jer nešto nisam radila i ja kažem ne znam. I ona bulji u mene i kaže curi do sebe nešto o meni, čula sam da je pričala o meni.

Neki od vaših odgovora:

ivek2008: To ti je najbolje ignorirati i ne živcirati se opće, oni koji ogovaraju iz nekoga razloga i komentiraju njih će biti samo se smješkaj na te provokacije i ignore.
visokasam: Ignoriraj, mislim što možeš tu napraviti realno. Nemoj se glupostima zamarati.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

via GIPHY


2. Ne prihvaćaju moju bff.
Moja obitelj ne prihvaća moju bff. Ona je jako popularna. Govore da loše utječe na mene, a to nije istina. Ona je mene promijenila na bolje, postala sam manje sramežljiva otkad se družim s njom, daje mi savjete u vezi škole i kako da se sprijateljimo, fakat je dobra osoba i prava prijateljica. Idemo u ZG, oni misle da je to loše za mene. Oni ne shvaćaju da ja moram odrasti i biti samostalnija. Po njima je to loše da želim negdje ići sama ili s njom. Kažu da ako bi otišla s njom u ZG da bi me možda ostavila zbog društva tamo. Ja kažem da ona nije narkomanka ni ne puši. Oni ne vjeruju. Bila je kod mene već puno doma. Kako da ju zavole?

Neki od vaših odgovora:

princessofdark: Nemoj se truditi da ju zavole. To je tvoj život i ne vidim poantu u tome da stalo uveseljavamo ljude oko sebe. Idući put kada ti roditelji budu prigovarali pitaj ih da je i svaka osoba ikada u njihovom životu uvijek dobro utjecala na njih i bila savršena. Naravno da ne. A za ovo... i da ne utječe na tebe dobro i da se nisi nimalo promijenila, koga briga? Puno važnije je imati prijatelja za kojeg znaš da će biti uz tebe nego hoće li te promijeniti na bolje ili gore. Ti se sama moraš mijenjati, a ne očekivati to od tvojih prijatelja itd.
ivek2008: Ni ne trudi se pokušavati im objasniti da je zaboli opće, to je tvoj život i tvoja stvar hoćeš li se ti družiti s njom ili ne, nemaju pravo govoriti tako loše o njoj ako i nije tako, u krivu su, zanemari ih i samo nastavite tamo gdje ste i stale.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

via GIPHY


3. Kako se sprijateljiti?
Zanima me kada vi birate prijatelje koja njegova osobina vas najviše privlači, a koja odbacuje. Baš me zanima kako vi birate prijatelje.

Neki od vaših odgovora:

princessofdark: Prijatelji se ne biraju, kao i simpatije dolaze sami od sebe.
anonimus99: Ne biram ih nemam ih puno, s kim ostanem u kontaktu


nakon viđenja, poznanstva, uračunam ga u prijatelje, nemam neke osobine


koje su bitne, ali znam da mi je bitno da je humorističan, zabavan i da


nije glup.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

via GIPHY

 
Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Kako se riješiti ovisnosti o mobitelu i što dečki vole/ne vole kod cura? Ovo su najčitanija pitanja ovog tjedna

UPS NA KVADRAT 'Trudna s 19', 'jesam li gej' i 'seks za novac' su teme najčitanijih pitanja proteklih tjedana

Kako izgleda izlazak u klub i koja razlika u godinama je okej? Ovo su najčitanija pitanja!

pitanja odgovori savjeti

Još vijesti