Slika nije pronađena

Mit kaže da postoji djevojka koja je pronašla svoje ukosnice baš ondje gdje ih je ostavila – u ovu priču ćemo možda i povjerovati nakon što smo otkrili super načine za spremanje ukosnica.

I nakon što kupimo pakiranje od tisuću ukosnica već znamo da ih do preksutra više neće biti. Gdje sve one završe je postalo filozofsko pitanje, a kako ih spremiti na sigurno je drugi par rukava.

Evo kako ih možete spremiti kako više nikada ne biste ostali bez njih:

Kutijica Tic Taca i ljepljiva traka

Prazna kutijica Tic Taca ili drugih bombona može poslužiti kao mobilno spremište za ukosnice. Poklopac kutijice osigurat će da šnalice ne ispadnu, a kada želimo izvaditi samo jednu tada iz ispadne nekoliko, a ne sve kao što nam se zna događati. Ljepljiva traka u bojama ili nešto slično može samo dodati dizajn po želji na ambalažu.


Drži šnalice u kutijici za spajalice

Kutijica u kojoj se drže spajalice su idealno skrovište za ukosnice jer u sebi ima magnet koji ih drži na okupu. Kutijicu treba držati uvijek na mjesto koje će nam biti nadohvat ruke- na stolu ili u ormariću kupaonice. Osim toga, kutijica za spajalice može biti idealno mjesto za spremanje pincete ili nekog drugog beauty alata koji je od metala.Kutija šibica kao idealno spremište

U kutiji šibica možemo čuvati naše ukosnice, a budući da kutije šibica dolaze u različitim varijantama i drugačije oslikane, uvijek možemo birati kakva će ona biti. Fora je imati spremište za šnalice na kojem je neka vintage slika s pin-up modelom.


Mali svijećnjak

Mali, stakleni svijećnjaci mogu biti elegantni `touch` kada se radi o spremanju ukosnica. Nakon što izvadimo vosak iz svijećnjaka možemo ga iskoristiti za čuvanje šnalica, ali i drugih manjih beauty alata.


Teglica

Teglica je idealna za spremanje šnalica jer je dovoljno velika da u nju stane hrpa njih, ali je i prozirna tako da uvijek imamo nadzor nad količinom ukosnica. Mala tegla može stajati u našoj sobi ili u kupaonici.Unutar ladica zalijepi magnetnu traku

Ako šnalice slučajno `pobjegnu` iz kutijice u kojoj si ih odlučila držati, uvijek se mogu zaustaviti magnetnom trakom. Ovu traku je dobro zalijepiti unutar ladice kako niti jedna ukosnica ne bi izašla izvan nje, ali niti drugi metalni beauty predmeti. Osim toga, ovu traku možemo zalijepiti i na zid.Metalne kutijice

Uvijek negdje imamo nekakvu metalnu kutijicu, a prije su u njoj bili keksi, ulošci i slične stvari. Sada metalna kutijica može postati dom i čuvar za ukosnice te će osigurati da ih ne izgubimo. Kako bi u to sve unijela dašak osobnosti, kutijice možeš presvući tkaninom po želji.


Za kritične slučajeve tu je kutija za alat

Cure s problemima gubljenja šnalica ujedinite se jer ovo je rješenje za vas. Kada nam nikako ne može poći za rukom sačuvati ukosnice tada trebamo posegnuti za drastičnim mjerama poput kutije za alat. U nju možemo pohraniti sve živo, a ne samo ukosnice. Dobra je stvar to što se kutija s alatom može dobro zatvoriti te ništa iz nje neće ispasti.
ukosnice šnalice kako nikada ne izgubiti ukosnice izgubiti ukosnice

Još vijesti