Slika nije pronađena

Nakon velikog povratka 'mom jeansa', trapki niskog struka, životinjskog printa, šljokica i još puno starih modnih trendova, nekadašnja moda vratila se i u kategoriji modnih dodataka.

U toj kategoriji zavladale su ponovno ukrasne ukosnice za kosu i to još prošle godine, ali im modni stručnjaci predviđaju još veću popularnost u novoj 2019. godini, piše Cosmopolitan.


Ukosnice su u svoje kolekcije uvrstile najveće modne kuće poput Guccija, Versacea i brojnih drugih, ali i influencerice poput Kim K.Pravilo je jednostavno – što veće, upečatljivije i šljokičastije, tim bolje. Dozvoljeno ih je nositi i nekoliko odjednom, a za njihovo 'ubacivanje' u outfit nije potrebno biti vrsni modni stručnjak – jer se ukosnice kombiniraju na baš sve.


Ponovno se nose i mašne i trake za kosu...


Za stiliziranje kose na ovaj način nije potrebno nikakvo frizersko (pred)znanje pa očekujemo da će ovaj modni trend poharati uskoro i naše škole, ulice, trgove i kafiće. Dotad potražite u ormaru svoje bake, mame ili starije sestre ukrasne ukosnice iz prošlog stoljeća koje bi uskoro mogle postati originalni dodatak na kojem će vam svi pozavidjeti... Ako su ih one pobacale, u svojim omiljenim high-street dućanima  ćete ih zasigurno pronaći.

Foto: Visual Hunt/Instagram

M.Z.

Provjeri još...

TOP ili FLOP? Veliki povratak starih trendova – ove modele trapki viđat ćemo posvuda

Za modne ikone i one koji to žele postati – 10 najvećih modnih trendova 2019. godine

Frizerski trendovi u 2019. godini – ako želiš promijeniti boju kose, razmisli o ovim nijansama

in ukosnice Modni dodaci u modni influencerice moda 90-ih

Još vijesti