Slika nije pronađena

Bok ja sam Luka s bloga Expensive Reality i danas ću vam otkriti tajne dobrih fotografija na Instagramu.

Instagram je, uvjerljivo, najpopularnija društvena mreža s preko 300 milijuna korisnika. Siguran sam da i ti imaš Instagram profil, a ja ću ti dati nekoliko glavnih savjeta, kako da i tvoj Instagram izgleda fantastično.

Fotkanje

Najvažnija stvar za dobru fotku je osvjetljenje!
Naravno, sunčeva svjetlost je najbolja i to između 9 i 11 ili kada počne zalaziti sunce. Ne trebate imati profesionalnu kameru da bi postigli odlične fotke, vaš smartphone je sasvim dovoljan. Također, isprobavajte različite kutove, pripazite na stabilnost da fotke ne budu mutne i dajte mašti na volju!


Uređivanje

Nakon što ste odabrali najbolju fotku, vrijeme je za najvažniji korak- postobrada ili jednostavno, uređivanje. Najbolje aplikacije za uređivanje su VSCOcam (Besplatna) i Afterlight (0,99$). Ono na što trebate pripaziti ako želite da vam cijeli Instagram izgleda super, držite se istog efekta i neka vam sve fotke bude iste veličine. Ako vas zanima kako dobro urediti fotku, bacite pogled na post s mog bloga, baš o uređivanju u VSCO camu.


Objavljivanje

Ono što vam još preostaje je odabrati dobar opis, ja osobno volim staviti neki citat ili stih pjesme. I ne pretjerujte s hashtagovima, sjetite se, manje je više!FOTO: Instagram: @lukalajic @ninastura

instagram fotke

Još vijesti