Slika nije pronađena
Single cure dolaze u svim veličinama i oblicima, ali njihove osobnosti još su različitije. Ovo je 15 najčešćih tipova slobodnih cura koje si sigurno barem jednom srela i/ili si i sama bila jedna od njih.

1. 'Ona koja mrzi dečke'
Nju dečki ne zanimaju, za nju su oni glupi, djetinjasti i dosadni. Redovito pred tobom mora spomenuti da te žali i ne razumije kako ti možeš biti s dečkom, kad su TOLIKO grozni.
2. 'Ona koja uživa u single životu'
Ako se nju pita, ona nikad ni ne misli pronaći dečka. Veza s nekim samo bi je sputavala, a ovako svake veečri može izlaziti s frendicama, gledati u kinu koji god film ONA želi i uživati u životu. Hmmmm, možda joj ipak nije baš toliko loše?!

via GIPHY3. 'Ona koja čeka princa na bijelom konju'
One zna da će 'jednog dana doći netko' i osvojiti je na prvi pogled. Svaki dečko koji joj priđe nije dovoljno dobar, a ona čeka 'onog pravog'. Možda bi joj netko mogao reći da se bajke u stvarnom životu ne postoje... Ili?
4. 'Ona koja je uvijek zaljubljena'
Danas joj se sviđa jedan, sutra drugi, za dva tjedna treći? Koliko god bila izbirljiva, ona je UVIJEK u nekoga zaljubljena. S obzirom na to da se prebrzo zapali, ali isto tako i brzo ohladi, imati stalnog dečka za nju je nemoguća misija.

via GIPHY


5. 'Ona koja uvijek traži dečke na krivim mjestima'
Izađe u klub i nađe potencijalnog dečka mrtvog pijanog na sredini plesnog podija? Na kraju ispadne da je lik totalni manijak i ništa od veze? Hmmmm... Nije da se čudimo.
6. 'Ona koja se boji ostati sama'
Uvijek ti barem jednom dnevno mora napomenuti da će 'umrijeti sama' i da nikad, nikad neće naći nekoga za normalnu vezu. Ona je cura koja bi radije bila s bilo kim nego sama. I onda se još čudi kad ostane single?!

via GIPHY7. 'Ona droljasta'
Ona dečke mijenja kao čarape, nikad ne može s jednim ostati duže od tjedan dana, a kad izađe van obavezno se smuva s nekim tipom kojeg vidi po prvi put? Slutty much?!

8. 'Ona depresivna'
Njoj je single život pregrozan i jedva čeka naći dečka da objavi na fejsu da je u vezi? A još je gora kad se napije jer onda postane plačljivko koji jednostavno ne kuži 'kako to da ne može naći nikoga'?

via GIPHY9. 'Ona kojoj nitko nije dovoljno dobar'
Ovaj tip single cure je preeeeizbriljiv i kad konačno završi selekcija, ona više nema između koga birati. Za nju nitko nikad nije dovoljno dobar zbog čega je bolje da ostane sama. Točno?

via GIPHY10. 'Ona koja već predugo čeka nedostižnog tipa'
U osnovnoj školi zaljubila se u najljepšeg dečka u školi i ne odustaje? Iako je očito da ga nikad neće imati, ona se i dalje nada, a ostale dečke ni ne gleda.

11. 'Ona koja nema vremena za dečka'
Škola, sport, frendica... Ona ima toliko obaveza da joj dečko ni ne pada na pamet. Uostalom, njezin krcati raspored ne oslobađa joj mjesto za dečka i provođenje vremena s njim. Sorry, boy! Ova cura nema vremena za dečke - ona ima misiju osvojiti svijet. Da, sama samcata.

12. 'Ona razočarana u muški rod'
Otkad je prekinula s bivšim dečkom, ona više ne vjeruje nijednom muškom stvoru. Njezina je izjava uvijek 'svi su oni isti', zbog čega radije bira biti solo.

via GIPHY13. 'Ona koja je uvijek samo frendica'
Ona nema sreće - svi dečki doživljavaju je kao frendicu i 'jednu od dečkiju'.

14. 'Ona koja je tek prekinula s bivšim'
Ona je prekinula vezu i sad želi sve: izaći, zabrijati s drugim dečkom i napraviti SVE što nije mogla kad je imala dečka. Uf, relax.

via GIPHY15. 'Ona koja je uvijek s tobom i tvojim dečkom'
Drugim riječima: priljepak, 'third wheel', ona koja drži svijeću. Svaki put kad trebaš izaći s dečkom, evo i nje jer ona jadna 'nema s kim'.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Muke slobodnih cura: 10 glupih rečenica koje nerviraju svaku single curu

4 straha zbog kojih svaka single cura i dalje ostaje single!

Single cure su sretnije od onih u vezi?! Istraživanje je pokazalo nešto što nas je začudilo

single slobodne cure tipovi cura

Još vijesti