Slika nije pronađena

Imamo super vijesti za sve slobodne curke – istraživanja su pokazala da su cure koje su većinu vremena single SRETNIJE! Da, dobro si pročitala.


I dok tvoje frendice imaju dečke, ti si još uvijek solo. Možda ti se to dosad činilo kao loša stvar, ali situacija je upravo obrnuta - to što NEMAŠ dečka zapravo te čini sretnijom osobom! A evo i kako...

1. Zadovoljnije su same sa sobom

U vezi se često moraš prilagođavati svom dečku, što nekad uključuje i mijenjanje nekih navika i hobija u kojima si prije uživala. Osim toga, slobodne curke više vremena provode same i tako se bolje upoznaju, znaju koje su njihove kvalitete i sigurne su u ono što žele. Naravno da ne tvrdimo da će te dečko sputavati u svim stvarima, ali ćeš se definitivno morati prilagoditi njegovim željama.

via GIPHY


2. Više ulažu u sebe i svoje ciljeve

Njihova svrha u životu nije naći dečka, one imaju veće planove – završiti školu, upisati željeni faks, baviti se omiljenim hobijima i/ili naučiti strani jezik... Single cure mnogo više ulažu u sebe, rade na tome da budu što bolje, a uspjeh im je na prvom mjestu – dečki im nisu prioritet!

via GIPHY3. Imaju više slobodnog vremena

O, ne, to ne znači da im je imalo dosadno! Sigurno i sama vidiš svoje frendice koje su u vezi – često nisu slobodne za druženje, većinu vremena provode s dečkom, a zna se dogoditi da i s vremena na vrijeme zapostave svoje društvo. Ti kao slobodna cura s tim nemaš nikakvih problema. Svaki plan donosiš sama, sama odlučuješ kad ćeš i gdje izaći, a za svoje frendove baš uvijek, UVIJEK imaš vremena. Super, zar ne?

via GIPHY4. Nemaju dečka (i ne traže ga!)

Zašto tražiti dečka kad je puno bolje biti single? I dok neke cure ne znaju kako funkcionirati bez dečka, ti baš uživaš. Imaš sve što ti treba, a traženje dečka ne pada ti na pamet. A, zašto i bi?!

via GIPHY


Ako se kojim slučajem pojavi 'onaj pravi', super. Ali do onda uživaj u single danima kako samo ti znaš (i dok još možeš)!!! ;)

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Facebook brine za single ekipu – hoćete li koristiti novu 'Dating' aplikaciju? ANKETA

Godinama si single i to te brine? Nemoj se bedirati jer si ustvari savršen 'ulov'!

Nema beda - sedam razloga zašto je okej biti single u srednjoj

zanimljivosti single slobodne cure

Još vijesti