Slika nije pronađena

U nastojanju da što bolje ispadnu na fotki, neki snimaju i po 100 selfija te koriste čari photoshopa. Čisti gubitak vremena ako nas pitate.

Svi volimo pobrati komplimente za fotke, ali to nam ne bi trebala biti najvažnija motivacija. Ipak, otkrit ćemo vam nekoliko tajni fotogeničnih mahera koji tvrde da 'sitna' promjena položaja tijela može igrati veliku ulogu.

Fora je znati ove savjete, ali svejedno imajte na umu da su recepti dobrih fotki ipak opuštenost i uživancija:

*Nemoj stajati poput vojnika – lagano se nagni u lijevu ili desnu stranu. Ovom pozicijom dodatno ćeš istaknuti obline, a čak i ako ih nemaš, ovaj položaj će ih stvoriti. Vodi računa da ruke držiš na bokovima ili struku, a preporučuje se da nikada ne vise uz tijelo.


*Dinamika fotke dobiva se savijanjem. To mogu biti tvoja koljena, zglobovi, bokovi ili ruke, no pazi da ne pretjeraš jer bi mogla dobiti prilično 'awkward' efekt.


*Umjesto da stojiš okrenuta direktno prema objektivu, pokušaj pozirati bočno. Ovaj položaj djeluje mnogo prirodnije i opuštenije.


*Ako poziraš s prekriženim rukama, mogla bi ostaviti dojam rezervirane osobe. Ipak – ima lijeka i za ovaj položaj! Neka tvoja šaka bude vidljiva, a kompletan položaj tijela pomalo nagnut čime ćeš postići prijateljski položaj tijela.


*Kada rukom dodiruješ lice, neka prsti budu skupljeni


Foto/Izvor: peacefulcentury.net
I.N.

Pročitajte još:

Želite više lajkova na fotke? Evo što vam je činiti!

Zabavno i smiješno: fora ideje za fotkanje na plaži!

Neka vrući dani budu zabavni: cool ideje za fotkanje s frendicom!

fotke poziranje tajne

Još vijesti