Slika nije pronađena

Ekipa koja kaže da sitnice čine sreću definitivno su u pravu – sunčan dan može izmamiti osmijeh na lice, kad vidiš simpu u tramvaju dan ti je odmah bolji i kad mama napravi pizzu za ručak nema veće sreće.

Baš kao što nas čine sretnijima, sitnice mogu napraviti da se osjećamo zrelije i ozbiljnije. Samo  sitnice koje ćeš promijeniti u svojoj rutini mogu napraviti da se osjećaš puno bolje i zadovoljnije sama sa sobom.

1. Dječji novčanik zamijeni mladenačkim – ako još uvijek imaš onaj dječji na čičak, a želiš se osjećati odraslije, vrijeme je za novi. Izbor je velik, a sve ovisi o tvom stilu.

2. Kupuj odjeću u svom stilu – ako si ponedjeljkom rokerica, utorkom šminkerica, a srijedom klošarica to je okej, ali odrasle cure imaju izgrađen stil. Kupuj odjeću koja ti se sviđa i koja ti pristaje, a ne onu koju društvo očekuje od tebe da nosiš.

3. Pronađi pravi grudnjak – činjenica je da velik broj žena nosi krivi grudnjak. Jednostavno je tako, teško je pronaći pravi model. Zato budi ispred svojih vršnjakinja i kod sljedeće kupnje zamoli tetu prodavačicu da ti pomogne. Može ti preporučiti model i veličinu, a možeš ju zamoliti i da provjeri kako ti stoji kad ga obučeš u kabini.

4. Uredi svoju sobu – iako voliš sve svoje plišance, ne moraju svi biti s tobom na krevetu. Stare igračke također možeš pospremiti u kutije i napraviti reda u svojoj sobi te od nje napraviti više mladenačku, a ne dječju sobu.




5. Napuni svoju torbu potrebnim sitnicama
– maramice, tamponi, rašpica za nokte obavezni su dio svake torbice neke starije cure.

6. Nabavi planer – iako ćeš se možda prvo osjećati glupavo i upisivati 'Kava s Kristinom', ali shvatit ćeš da ti planer može puno pomoći.

Objavu dijeli kou (@studykouffee)


7. Imaj jak stisak ruke
– nema ništa gore od mlitave ruke. Znaš ono kad se upoznaješ s nekim i on ti pruži ruku koja je kilava. Stisni ruku pri rukovanju jer to odaje snažan i samopouzdan dojam.

Foto: Instagram/Pinterest

I.I.

Pročitajte još:

S mobitelom ideš i na wc? Situacije u kojima bi trebala prestati tipkati

Lokacija, godine, broj moba - Google zna sve o tebi, kako ga zaustaviti?

Frendice, dečko, starci - situacije u kojima se živciraš, a ne bi trebala

starija sitnice odrasla

Još vijesti