Slika nije pronađena

Pozdrav svima!

Evo prvo bih vam se željela predstaviti. Zovem se Zrinka, učenica sam 4. razreda ekonomske škole, pišem modni i beauty blog. Razlog? Obožavam pisati i te dvije stvari, pa zašto to ne spojiti u jedno? Moj blog se zove DiaryByZ.

Izuzetno mi je drago što sam izabrana da vam ovdje pišem tekstove na razne teme jer jako volim ovaj portal.

 

Za svoj prvi post ovdje odlučila sam vam pisati o tome kako da sami napravite stalak za nakit.

Vjerujem da svi često znamo gubiti svoj nakit (recite mi da nisam jedina molim vas!) pa sam odlučila sama napraviti nešto gdje bi mogla držati svoj nakit, točnije ogrlice.

POTREBNO VAM JE:

Daska
Čavli
Komad špage
Čekić
Sprej u boji (ako želite)

Ja sam pronašla neku dasku koja je po meni idealne veličine. Uzela sam čavle te ih uz pomoć čekića zabila u dasku. Vi ih možete poredati kako god želite, jedno do drugog, ispod drugog… Ja sam ih zabila raspršeno po dasci.


Nakon što ste to napravili, uzmite komad špage i čavlima ga zakačite za rubove daske (prikazano je na fotografiji). Svakako uzmite u obzir da ćete to objesiti na zid pa uzmite malo veći komad špage. Ako želite, dasku pošpricajte sprejem u boji, vjerujem da će svakako izgledati ljepše, no ja sam to preskočila jer mi se ovako baš sviđalo.


Nakon što ste sve napravili, jednostavno to objesite na zid. (Vjerujem da vam ne moram govoriti kako prije toga morate zabiti i čavao u zid kako biste to mogli objesiti.)


Uzmite vaše ogrlice i lijepo ih stavite na čavle iiii to je to!

Nadam se da vam se sviđa ova mala ideja i vjerujem da ćete napraviti to jer je zaista prejednostavno i treba vam jako malo vremena. Super stvar je što ćete svoj nakit imati na jednom mjestu i nećete stalno tražiti gdje ste što ostavili i druga stvar je što ćete tako ukrasiti vašu sobu.

Foto/Izvor: DiaryByZ

stalak nakit

Još vijesti