Slika nije pronađena

Instagram je super mjesto na kojem možeš upoznati osobu, vidjeti njezine navike, što voli, što ne voli, ali isto tako možeš uočiti nečije mane ili shvatiti da ipak pretjeruje sa svojim fotkama na ovoj društvenoj mreži.

Ako ti je za oko zapeo neki dečko ili te pak počeo pratiti neki novi komad iz susjednog razreda malo pripazi na svoj profil.

Što cure ne vole vidjeti na profilu nekog dečka?

1. Druge cure – naravno da je okej imati fotku svoje bff, ali slikati se sa svakom curom koju upoznaš nije baš neki hit. Cure ne vole fotke drugih cura na Instagramu dečka koji im se sviđa i točka.


2. Fotke iz teretane – naravno da volimo vidjeti fotke mišića tu i tamo, ali stalno objavljivanje golog tijela ili onih napornih fotki utega ili sprava iz teretane cure stvarno ne vole. I u ovu skupinu se ubrajaju selfiji iz teretane – big NO!

3. Rane, posjekotine, krv - vozio si bicikl s dečkima po šumi i razbio se. Ne moraju svi znati da si bio pun krvi i da si završio na šivanju, a to pogotovo ne vole vidjeti cure.


4. Sve što ima veze s vježbanjem – naravno da je cool kad se dečko bavi sportom, ali stvarno ne moraju svi znati kakve shakeove piješ, kako pripremaš svoju zdravu piletinu i ne moramo čitati vaše motivacijske poruke o vježbanju.

5. Čudne meme – Meme na kojoj piše 'Ono kad nemaš jastuk, ali imaš kraj sebe curu s velikom guzom' stvarno zvučiglupo i samo ćeš ispasti čudak.6. Screenshot poruka
– ovo ne treba objašnjavati, pa koja bi vam cura poslala poruku nakon ovoga?


Što dečki ne vole vidjeti na profilu neke cure?

1. Previše selfija – ponekad požele vidjeti još nešto iz tvog života osim tvog lica. Naravno da mu se sviđaš, ali možda bi želio znati čime se još baviš osim fotkanja same sebe.


2. Duckface - gore od hrpe selfija jest Duckface selfie. Ne treba dodatno pojašnjavati. Lijepi osmijeh prolazi bolje od ovoga.


3. Fotke za vrijeme izlaska
– kad si vani zaboravi na mobitel i jednostavno se zabavljaj. Inače se stvara slika o tebi da se uređuješ i ideš van samo da bi se mogla fotkati – a to nije istina, zar ne?


4. #TBT (Throwback Thursdays) – fotke na kojima se prisjećaš nekih dobrih, starih vremena su okej, ali nemoj pretjerati s njima jer će ispasti da nemaš što pametnije za objaviti iz sadašnjosti.

5. Nokti – već je dokazano da dečki baš ne mare previše za manikuru pa ih fotke tvojih novih šljokastih noktića ne zanimaju previše.6. Inspirativne poruke 
– Fotka na kojoj piše 'Živi svaki dan kao da ti je posljednji' nema previše smisla jer ako ti je posljednji dan – što radiš na Instagramu?


Što svi vole vidjeti?

Nove stvari – što radiš, gdje si, s kim si, čime se baviš

Fotke tvog hobija – vožnja biciklom, slaganje slagalica, izrađivanje nakita


Objavljivanje s mjerom
– ne trebaš svaki dan objaviti deset slika, jedna na dan je sasvim dovoljna


Zabavne filtere
– igraj se bojama, nijansama, emotikonima


Nemoj glumiti nešto što nisi


Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Kako imati uspješan Instagram profil?

Nekoliko savjeta kako da tvoj Instagram profil bude bolji

Savršeni stihovi za opis fotke s Instagrama

instagram savjeti

Još vijesti