Slika nije pronađena

Je li zbog hormona, vremena ili nedostatka sna ne znamo, ali svi imamo dane kada 'malo poludimo'. Pucaju nas čudna raspoloženja, radimo uvrnute stvari, a često ni sami ne bismo znali objasniti zašto to činimo.

Ako si se zabrinula da si 'skrenula', 'prošvikala' ili 'pukla', budi bez brige – sve djevojke ponekad rade ove stvari!


#Imaš ogromnu želju za vezivanjem

Nevažno jesi li u fazi samovanja pa želiš vezu, u vezi si pa želiš da bude ozbiljnija ili razmišljaš o još krupnijim koracima – svi se ponekad uhvatimo u maštanju. Pogotovo ako imaš osjećaj da si u posljednje vrijeme sazrijela, nije pogrešno da priželjkuješ ozbiljniji odnos s nekim dečkom. Ako misliš da bi razgovorom mogla riješiti ovu situaciju, probaj pričati s njim. S druge strane tko zna – možda samo prolaziš kroz fazu i sutra se više nećeš ni sjećati.

#Sumnjaš u vlastiti izgled

Koliko god neka djevojka bila samouvjerena i zadovoljna svojim izgledom, svaka ima dana kada se ne osjeća najbolje u vlastitoj koži. Važno je da znaš da je taj osjećaj prolazan i da 'napada' gotovo sve djevojke. Nekada nam se ne sviđa kosa, nekad dosadni prišt, a nekada su nam bokovi neprihvatljivo široki – bez brige, proći će.

#Želiš krivog dečka

Iako znamo da nije dobro da se petljamo s njim, ponekad ga ne možemo izbaciti iz glave. To je kao žudnja za pizzom u trenutku kada samo na dijeti – znamo da nije pametno da ju pojedemo, ali ne možemo si pomoći. Ovo su iskusile sve curke, a one pametne su ipak odlučile poslušati intuiciju i zaobići ga. Jesi li među njima?


#Stalkaš na društvenim mrežama

Znate onu 'svi to rade, ali nitko ne govori o tome'? Upravo je to stvar sa stalkanjem na društvenim mrežema. Nisi luđakinja ako skicaš njegov profil, ali pazi da ne pretjeraš. Normalno je da si znatiželjna kada je u pitanju tvoja simpatija, no budi oprezna da se radoznalost ne pretvori u opsesiju.


#Osjećaš se loše kada čuješ da tvoj bivši ima novu curu

Nije važno jesi li u novoj, sretnoj vezi ili si zadovoljna i sama, vjerojatno će te ubosti žalac ljubomore kada čuješ da je tvoj bivši nastavio dalje. Bez brige, gotovo sve djevojke osjete taj ubod – ali dobra vijest je da je to vrlo kratkotrajno. Nakon nekoliko minuta shvatit ćeš da je zapravo super stvar što je tebi draga osoba sretna i bit će ti drago zbog njega.


#Pitaš se možeš li biti s dečkom koji te fizički ne privlači

Nekada ćeš susresti dečka koji će ti se jako svidjeti, ali te neće privlačiti fizički. Čini li te to plitkom? Odgovor je ne. Svi si barem jednom postavimo to pitanje, a objašnjenje je da ponekad jesnotvano kemija 'ne proradi' – nitko nije kriv.

Foto: Instagram
Izvor: YourTango
I.N.

normalne stvari