Slika nije pronađena

Bilo da se radi o malenoj torbici za noćni izlazak ili o velikoj torbi koju nosiš na plažu - sigurni smo da i ti imaš hrpu stvari u njoj, što potrebnih, ali i nepotrebnih!Kako se i ti ne bi našla u neugodnim situacijama (kao što smo se mi, naravno - uči na našim greškama), donosimo ti kratki popis stvari koje uvijek moraš imati sa sobom!


I dok u našim torbicama gotovo pa uvijek ima hrpa stvari koje nam apsolutno nisu potrebne, kao što su onaj mat ruž koji smo kupile jer je bio na sniženju i još uvijek ga nismo izvadile, pa do nepotrebnih računa i omota od hrane koju smo već odavna pojele, vrlo često se dogodi da nam neke stvari baš trebaju, a nemamo ih!

1. Dokumenti i ključevi

Ako imaš više od 16 godina i hodaš ulicama bez osobne, ako te kojim slučajem zaustavi policija, možeš platiti i globu! Stoga, osobnu uvijek sa sobom. Od ostalih dokumenata, poželjno bi bilo i da imaš pokaz za autobus/tramvaj, te zdravstvenu iskaznicu. Nikad ne znaš kad ti može zatrebati! I naravno, moraš uvijek imati ključeve sa sobom, na koje moraš paziti da ih ne izgubiš!


via GIPHY


2. Maramice

Znači, maramice nam uvijek trebaju, a u većini slučajeva ih nemamo s nama. Ili ih stavimo jednom svake prijestupne u torbu pa ih naravno potrošimo brzo, a tko će se onda sjetiti opet ih stavi. Ti se sjeti, i sama znaš koliko ti često zatrebaju... Ako imaš veliku torbu, možeš uvijek ugurati i vlažne maramice unutra - za slučajeve kada u javnim wc-ima nema sapuna za oprati ruke ili neku drugu kriznu situaciju.

3. Šminka

Okej, ne kažemo da moraš imati sa sobom cijelu svoju kozmetičku torbicu, ali ruž koji trenutno imaš na sebi i eventualno korektor i maskaru, uvijek je poželjno imati sa sobom. Svi znamo koliko brzo se šminka skida, a na ovaj način ćeš uvijek moći besprijekorno izgledati!

4. Ulošci i tamponi

Najgora moguća situacija jest ona kada neočekivano dobiješ i nemaš sa sobom ni uložak ni tampon. Tada se samo nadaš da će tvoja BFF imati, ali koliko puta se dogodilo da ih nema ni ona... Na svu sreću, bilo koju curu ili ženu da pitaš za uložak, uvijek će ti izaći u susret, no probaj izbjegavati takve situacije. Radije ti budi ona koja spašava ostale!


via GIPHY


5. Slušalice

Iako slušalice mogu biti smetnja u prometu, svi znamo da bez slušalica ne idemo nigdje. Iako je lijepo tu i tamo poslušati zvukove prirode, ipak nam je nekako draže slušati naše omiljene pjesme, pogotovo kada putujemo na neko dulje vrijeme.  Samo pripazi da ti je glazba uvijek dovoljno tiha da čuješ sve što se događa oko tebe!

Foto: Giphy/Pixabay

A.Š.

Pročitaj još:

Kockaste, okruglaste, šarene - zašto volimo torbice?

TEST Torbica te otkriva – odaberi jednu i saznaj svoju osobnost

WTF Ljetna torbica za kojom luduju sve modne influencerice i blogerice uopće ne liči na torbu?!

torbica Popis stvari

Još vijesti