Slika nije pronađena

Kada nas ponese strast rijetko razmišljamo o posljedicama, a jedna od njih može biti ljubavni ugriz tj. trag modrice na koži.

Trag ugriza na našem vratu ili nekom drugom dijelu tijela ondje ostane nekoliko dana i prilično ružno izgleda, a da ne govorimo o neugodnjaku kada ga vide roditelji ili neka starija osoba.

Kako bi se izvukli iz nezgodne situacije, otkrit ćemo vam nekoliko trikova koji mogu pomoći da ljubavni ugriz brže nestane:

Žlica može pomoći

`Bublastiji` dio žlice može pomoći u smanjenju otoka od ugriza. Nekada dio tijela ne nateče nakon ugriza, ali u slučaju da je tako- rješenje se nalazi u kuhinji. Metoda sa žlicom uvijek upali kada je ugriz `svjež`, a žlicu treba nasloniti na natečeno mjesto nekoliko puta na dan.


Aloe vera
Aloe vera je poznata po svojim iscjeliteljskim sposobnostima i po tome koliko je dobra za kožu, rane, ubode, opekline i ugrize. Tako će ugriz brže nestati, a gel ili kremu treba mazati nekoliko puta dnevno na mjesto ugriza te pričekati 10 minuta i obrisati.
Kora banane

Možda zvuči neobično, ali ako stavimo koru banane na mjesto ugriza ono više neće biti natečeno i umirit će se. Kora banane će `ohladiti` kožu i smanjiti veličinu ljubavnog ugriza. Koru treba staviti na kožu i ostaviti ju 10 minuta.Topli oblozi

Ako se ljubavni ugriz ne miče s kože i nakon četiri dana, tada treba staviti nešto toplo na kožu što će pokrenuti cirkulaciju. Za to je najbolji topli oblog i to će `razbiti` `staru` krv koja je učinila da se ugriz vidi. Oblog valja držati oko pet minuta na mjestu ugriza.


Hrana s vitaminom K

Ovaj vitamin može se pronaći u hrani kao što su brokula, kelj, špinat, integralna riža. Navedena hrana može pomoći u razgradnji nakupljene krvi u masnici.Izvor: seventeen.com

I.P.

Pročitajte još:

Stres prije ljubljenja: misli koje imamo prije prvog poljupca

Romantično i strastveno: najbolji filmski poljupci svih vremena

Tinejdžerske ljubavi i veze temelj su svih budućih odnosa!

Ljubavni ugriz kako ukloniti ljubavni ugriz Ugriz

Još vijesti