ljubavni ugriz

Najbrži i najjednostavniji način kako sakriti ljubavni ugriz je da staviš oko vrata šal ili maramu. Ipak, taj način nije uvijek baš dobar jer nekada nema smisla da nosiš šal, pogotovo ako si unutra ili vani nije hladno.

Ljubavni se ugrizi nekada dogode. Iako u trenutku ne razmišljaš o posljedicama, kada ti se glava malo ohladi, shvatiš da si si napravila potencijalni problemčić. Kako ga sakriti od roditelja da ne polude? Ili od profesora u školi? Znaš da će te svi zezati i da ti čak možda prijeti i kazna ako mama vidi. Čini se da nema spasa, ali dobra vijest je da zapravo ima! Postoje neki, pomalo čudni, načini koji ti mogu pomoći sakriti ljubavni ugriz i učiniti da se manje vidi ili da prije ode. Kada ti gori pod petama i trebaš ga pod hitno sakriti, isprobaj neki od ovih načina.

1.Hladna žlica
Žlicu svi imaju doma, tako da je ovo izvedivo za svakoga. Stavi ju na hlađenje u frižider na nekih 10-ak minuta i onda lagano s njom prelazi preko ugriza. Ova će tehnika najbolje pomoći dok je ugriz još „friški“. Hladnoća metalne žlice će pomoći da se smanji curenje krvi iz krvnih žila u kožu. Ponovi ovo nekoliko puta kroz dan i pomoći će da ugriz ne bude toliko uočljiv. Ako nije prejak, možeš ga ovako i u potpunosti sakriti, ali ako je jači, samo ćeš postići da se manje vidi.

2.Kora od banane
Stavi koru od banane na vrat gdje ti je ugriz i drži ju od 10 do 30 minuta, ovisi koliko vremena imaš. Ponovi to nekoliko puta kroz dan – i neće se više vidjeti. Znamo da zvuči čudno i ludo, ali stvarno pomaže. Bananu pojedi, a koru odreži na manje komadiće i stavi na kožu. Win-win, i smanjit ćeš ugriz i nešto prigristi!

3.Mokri ručnik
Kada je od ugriza prošlo već neko vrijeme, a on se i dalje vidi, ovo je opcija s kojom možeš probati. Uzmi ručnik, namoči ga u toplu vodu i prisloni na ugriz. Treba ti toplina kako bi pomoglo da krv procirkulira što bolje tim područjem. Što krv bolje cirkulira, to su bolje šanse da će ti ugriz nestati s kože. Kada ti se ručnik rashladi, opet ga namoči toplom vodom.

4.Četkica za zube
Mora biti neka mekana! Ovo je još jedan način na koji možeš natjerati krv da što bolje cirkulira i da smanji vidljivost ugriza. Na dijelu tijela gdje imaš ugriz lagano prolazi četkicom, nemoj samo prejako četkati, nježno. Mijenjaj smjerove u kojima četkaš i radi to nekih 5 do 10 minuta. Na prvu ti može izgledati da si situaciju samo pogoršala jer ti je sada i crveno, ali daj koži koju minutu da se smiri i vidjet ćeš da je bolje.

5.Metalna spravica za miksati palačinke
Sigurno znaš o kojem kuhinjskom pomagalu pričamo. Vjerojatno svatko za njega ima drugačiji naziv, ali radi se o običnoj metalnoj miksalici za kolače. Jednako kako bi s njom miksala smjesu kada radiš palačinke, radi to na mjestu gdje ti je ugriz koji želiš sakriti. Radi to nekih 5 minuta.

6.Krema od aloa vere
Aloa vera je super biljka! Ona pomaže da koža brže zacijeli ili u ovom slučaju, da sakrije ljubavni ugriz. Bilo da imaš kremu ili gel, sve prolazi. Samo stavi kremu/gel na mjesto ugriza i pazi da ti se ne obriše. Neka tako sjedi barem 10-ak minuta i sjeti se to ponoviti nekoliko puta u jednom danu. Neće ga sakriti, ali će pomoći da prije ode. Ovo ti može biti jedan od koraka koji ćeš koristiti uz neki od ovih o kojima smo ranije pričali.

kako sakriti ljubavni ugriz trikovi načini Ljubavni ugriz da brže ode

Još vijesti