Slika nije pronađena

Vaši vršnjaci spremnu uskaču kada su najpotrebniji i spremno odgovaraju na teška pitanja savjetujući vas kako da riješite svoje probleme i olakšate si život.

Tri pitanja koja su izazvala najviše pozornosti ovaj tjedan bila su: nepozivanje na rođendan, spontani poljubac i prekid komunikacije s mamom.

>> Još pitanja potražite u našoj rubrici Pitanja & Odgovori

U nastavku pročitajte pitanja u cijelosti i neke odgovore.

1. Nisam pozvan na rođendan....

Nisam pozvan na rođendan prijatelja, koji mi je čak rod, malo dalji rođak...svi iz mog drustva su pozvani, jedino ja nisam. To me zaista povrijedilo, jer se osjećam manje važnim od ostalih.Prije 4 mjeseca sam na rođendan pozvao njega među prvima, te se osjećam sad izigrano.Ocekivao sam poziv makar iz postovanja, jer sam i ja njega pozvao, ali nista.Ne znam kako da se ponasam kad ga vidim iduci put, svi u drustvu ce pricati o rođendanu, a jedini ja gledati u pod. Ne želim ga izbjegavati, jer bi tad svi shvatili da sam tužan i poceli bi se sažaljevati...ne znam sta da uradim, ali znam samo da sam izgubio jednog prijatelja i da ga vise nikad necu gledati istim očima... dajte neki savjet

Neki od vaših odgovora:

Violetta6: Ništa. Odmakni se od njega i ćao. Najbolje ti je ignorirat ga,jer ne želiš takve ljude kao on u životu. Čemu bit u okej odnosima s nekim tko te rastužuje?

TheNaughtyMimi: Pff to niti je prijatelj,niti rođak, a niti osoba.. ne znam šta se sad opterećuješ s time, i bolje da si izgubio takvog "prijatelja" jer on ti ni ne treba. Bolje da budeš i sam, nego s krivim ljudima. I ne razumijem zašto bi gledao u pod, pa nisi ti kriv što tamo nisi bio, ne moraš ga izbjegavati, možeš se nsstaviti družiti s njime, ali pokaži mu gdje mu je mjesto.

ToasterInWater: Toxićni ljudi ti nisu potrebni u životu. Osobe koje te vređaju i na neki naćin su ti "kamen" na srcu nebi trebao s njima imati ikakav kontakt. Ako ti je stalo do prijateljstva pokušaj razgovarati, smireni i ljutski razgovori neće štetit nitkome, no naravno ako se bojiš razgovarat odkantaj ga.

Iskreno doista je bezobrazno što te nije pozvao barem iz razloga jer si ga ti pozvao. Tbh. Nemoj se osjećati tužno zbog osobe kojoj nije stalo trošiš vreme i živce na toxic ljude.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


2. Kako ga spontano poljubiti? :)

Pozz,imam samo jedno pitanje,kako spontano poljubiti decka? Meni je stvarno vec dosta cekanja njega da on mene prvi poljubi pa kako da ja njega poljubim a da ne ispadne prenaglo ili kao da navaljujem (izasli smo puno puta van i nista) i ne zelim sad da to sve propadne pa imam osjecaj da ako se poljubimo budemo ipak ucvrstili taj nas odnos.
ako moze par savjeta,hvala :)

Neki od vaših odgovora:

LeonaT24: Prvo budi sigurna da li bi on zelio da ti njega poljubis, jer mozda mu se ne svidas ili se srami uciniti prvi korak. Ako se uvjeris da mu se svidas tek onda mozes da uradis sljecedi korak. Moj savjet ti je da ga prvo zagrlis i to onako cvrsto, mozes ga i u obraz poljubiti. I nemoras traziti pravi trenutak ili u silu to zeljati, doci ce trenutak kada ce on tebe ili ti njega poljubiti. Bitno je da netko ucini prvi korak jer ako imas priliku iskoristi ju, nemoj cekati da prode ili da dode nova prilika jer je mozda nece biti. Alu isto tako nemoj brzati. Sretno

Pegasuz: Slazem se sa komentarom iznad u potpunosti! Ako nista drugo sacekaj jos malo koji dan i mozda ce samo od sebe to doci, jer kod nekih to tako i ide desi se kada se obe strane najmanje nadaju samo se odjednom priblize ustima i dotaknu usnama odnosno poljube kao da ih neka sila spaja mozda sudbina, mozda ta ljubavna kemija koja ima veliki utjecaj na njih ili nesto trece, tko to zna.. Samo nemoj cekati da bude jos prekasno kao sto komentar iznad kaze, sretno!

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje



3. Mama - nema pojma koliko je volim ._.


Helou,
Nemam neko posebno pitanje,čisto da sa nekim podijelim situaciju u kojoj se nalazim.Naime,u zadnje vrijeme sam zaista bila u par problema i mama je uvijek bila sa mnom,podrzavala me i tjesila.Otkako znam za sebe,izuzetno smo bliske i zaista cijenim sve što je uradila za mene,sve naše zajedničke trenutke,jednostavno je moja zvijezda vodilja,ne bih mogla zamisliti život bez nje.Njena majka nije bila takva,a moja mama je moja najbolja prijateljica i najveca podrška.Zaista se trudim da budem tu za nju kad god joj nesto zatreba,i trudim se biti pouzdana kćerka,da se može osloniti na mene u svakom trenutku Međutim,sinoć sam prijateljici napisala da je mama odlučila da mi kupi neku sminku,sto je prijateljica prokomentarisa sa "pa to je okret tvoje mame za 180°".To je rekla zato što zna da se ni moja mama ne sminka,jer sam joj dosta pričala o mami i nasem odnosu,jer znam da mnoga djeca nemaju takav tretman od svojih roditelja niti takvu komunikaciju kakvu nas dvije imamo.Mama je pročitala tu poruku i protumacila je na nacin da pricam negativno o njoj u drustvu.To mi zaista nikada ne bi palo na pamet,zaista je volim i osjecala sam se uzasno sto je i pomislila da bih i pomislila nesto lose,a kamoli to rekla nekome ko je ne zna. Problem je u tome što mama sada ne želi da priča sa mnom,rekla je da je naša prijsteljska komunikacija gotova.Zaista se lose osjećam zbog toga i cijeli dan plačem.Ne želim da izgubim svoju majku...

Neki od vaših odgovora:

Pegasuz: Ovo je bas tako emotivno. A najbolje se iskreno ispricaj svojoj mami i objasni joj nekako da je sve to pogresno shvatila , i daj joj do znanja da joj ne bi nikada,ali bas nikada zabila noz u ledja da je volis najvise na svijetu. I valjda ce shvatiti nekako , pa nece samo tako izgubiti povjerenje u tebe nakon svih tih godina koje ste skupa prosle, sretno!!

teeam

teeam: napravi joj ručak ili odite u shopping, ja te razumijem, i meni je moja mama najbolja prijateljica i pomogne mi uvijek, sad više ne živimo zajedno, i eto od kad nismo zajedno svaki dan, meni je jako žao za svaku izgovorenu krivu riječ upućenu prema njoj. ali evo sad joj je uskoro rođendan i planiram joj napravit tortu i kupit poklon :D

LizzyLove: Pokaži joj ovo što si tu napisala ili joj iskreno napiši sve kako se osjećaš i ostavi jedan dan prije nego odeš u školu ili negdje jer će joj vjerojatno biti lakše pročitati to sve, neće moći ''pobjeći'' od tog problema. Riješi to isto kako bi riješila s najboljom prijateljicom koja ti nije mama. A i ne može se ljutiti na tebe zauvijek, upravo zbog toga što ti je mama.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

pitanja problemi teen odgovori

Još vijesti