Slika nije pronađena

Nikada nije postojalo više savjeta o tome kako živjeti svoj život: što jesti, kako vježbati, kako se smješkati, kako se nositi sa stresom, kako učiti, čega se kloniti i što nikada ne raditi da bi uvijek bila dama i očuvala dobru reputaciju.

Iako se vremena mijenjaju, a s njima i savjeti, neke stvari ostaju vječne. Kao ovih nekoliko stvari zbog kojih se kao mlada žena nikada ne bi trebala ispričavati – nikome. Uživaj u njima jer su dobre za tebe!

1. Imaš pravo nositi kupaći koji god ti se sviđa bez obzira na oblik tijela (oblik kruške, jabuke ili neki treći). To se tako i tako mijenja svake sezone…

2. Uvijek se imaš pravo obratiti grupici prijateljica koje voliš,čak i ako žive kilometrima daleko. Prijateljice će uvijek biti tu za tebe, pružiti ti potporu i najbolje razumjeti sve što ti se događa.


3. Njeguj barem jednu stvar koja u tebi budi strast! Pjevaj, pomaži životinjama, budi humanitarka…Neka se u tebi nikad ne ugasi plamen strasti prema stvarima koje najviše voliš raditi i uživati u njima. Imaj uvijek nešto samo svoje.

4.Veseli se polju cvijeća, bar jednom u životu. Uživaj u mirisima, prizoru i opuštajućem osjećaju…

5. Imaš pravo na količinu sexa koja god ti odgovara, pa sve da je to i 0.

6. Imaš potpuno pravo biti potpuno ženstvena ili “muškobanjasta” – kad god to poželiš!

7. Ponekad smiješ na odjeću potrošiti čitav mjesečni džeparac. (Pssst, nitko ne mora znati.)


8. Zaslužuješ i najbolji i najfantastičniji semestar na fakultetu (jednom kad ga upišeš) i najbolji provod u srednjoj koju ćeš pamtiti zauvijek.

9. Imaš pravo kosu oprati i suhim šamponom ako nemaš vremena za šamponiranje, a svakako imaš pravo na lak za nokte koji se osuši za3 sekunde. Jer naravno da već za minutu moraš biti negdje drugdje.

10. Imaš pravo njegovati, razviti i vježbati svoje oko da jednog dana napokon pronađeš onu savršenu haljinu za sve prigode.

11. Imaš pravo na slobodu da se hvališ svojim uspjesima na Facebooku bez da te netko “spušta”, proziva ili “hejta”.

12. Zaslužuješ imati samo svoj prostor u kojem se možeš sakriti od ostatka svijeta. Sve drugo može pričekati.

13. Barem jednu noć mjesečno možeš se isplesati do mile volje, dok ti potpetice ne otpadnu ili ti se ne raspadnu starke.

14. Nikome se nemoj ispričavati jer imaš najfantastičniji Instagram profil.

Što bi ti još dodala ovome popisu?

L.B./izvor: pazii.com

foto: Shutterstock

...Pročitajte još...

...Inspirativni citati: Emma Watson o dečkima, feminizmu i poljupcima…

…Bez brige, sve djevojke to rade – 6 normalnih stvari zbog kojih misliš da si luda!…

…Pjesme koje liječe slomljeno srce…

pozitivne stvari sve što zaslužuje svaka djevojka Djevojke zene Isprika život