Slika nije pronađena

Natječaj u pisanju sastavaka otvoren je u sklopu projekta NOGOMET ZA PRIJATELJSTVO (Football for Friendship) kojeg Gazprom, službeni sponzor Uefine Lige prvaka, ove godine provodi u 24 zemalja svijeta, pa tako i Hrvatskoj.

Svi zainteresirani u dobi od 12 do 14 godina, s prebivalištem u Hrvatskoj, pozivaju se da napišu kratki sastavak na temu - Nogomet spaja ljude, odnosno da opišu svoje osobno iskustvo koje potvrđuje tu izjavu. Sastavak ne smije biti duži od jedne novinarske kartice (1800 znakova sa razmacima i interpunkcijama), a prijave će se primati zaključno s 8. travnjem 2015.

Pobjednik natječaja osvaja put u Berlin na finale UEFA Lige prvaka, u sklopu projekta NOGOMET ZA PRIJATELJSTVO gdje će pritom zajedno sa hrvatskim predstavnicima od 4. do 7. lipnja sudjelovati na trećem Međunarodnom forumu Football for Friendship, družiti se s vršnjacima iz brojnih zemalja i upoznati te intervjuirati nogometne zvijezde koje podupiru projekt.

Stručni žiri u sastavu predstavnika medijskih partnera i sudionika projekta ocjenjivati će radove po kriterijima – relevantnosti (držanja teme), kreativnosti, argumentiranosti, stila i razine pismenosti.

Svoje radove šaljite na Croatia_press@footballforfriendship.com do 8. travnja 2015.

I.N.

natječaj pisanje Sport

Još vijesti