Slika nije pronađena

Iako je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta donijelo odluku i 1. lipnja 2014.na svojim službenim web stranicama objavilo Konačne liste odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava prema odabiru stručnih aktiva u osnovnim i srednjim školama, svjesni situacije u Hrvatskoj, iz Srednje škole Matija Antun Reljković u Slavonskom Brodu odlučili su da stari udžbenici na školskim klupama učenika u novoj školskoj godini neće predstavljati problem, piše ebrod.net.

Naime, ravnatelj SŠ M.A. Reljković, profesor Vlado Prskalo rekao je kako je škola bila obavezna na svojim internetskim stranicama, kao i na oglasnoj ploči škole objaviti službeni popis udžbenika za narednu školsku godinu, što su i učinili. No, ova srednja škola nikada svojim učenicima oko udžbenika nije pravila probleme, pa se tako neće niti u idućoj školskoj godini gledati tko je autor udžbenika, koje je izdanje, koji je nakladnik... Na ovaj način škola pokušava izaći u susret učenicima i roditeljima kojima su plaće male ili kasne ili imaju po troje, četvero učenika.

Svjesni prilika, ravnatelj škole odlučio je barem malo olakšati završetak srednje škole.

Po tko zna koji put, profesor Prskalo i Srednja škola Matija Antun Reljković primjer je i osnovnim i srednjim školama u Hrvatskoj.

KUPOVINA, PRODAJA I RAZMJENA UDŽBENIKA

Ako želite razmjenjivati stare udžbenike ili možda uštediti kupujući rabljene, pogledajte što se nudi u našem Teen oglasniku u kojem možete kupovati, mijenjati ili prodavati knjige!

Više:

www.teen385.com/knjige

ebrod.net

Škola ravnatelj udžbenici knjige

Još vijesti