Slika nije pronađena

Antikvarijat Pharos je dugi niz godina prisutan na Hrvatskom tržištu rabljenih udžbenika. U tri poslovnice, u Zagrebu i Splitu, možete brzo, povoljno i pouzdano obaviti nabavu udžbenika za predstojeću školsku godinu ili prodati udžbenike koji Vam više nisu potrebni.

Moguće je, osim klasičnog otkupa i prodaje, obaviti kompenzaciju. Uvidom u popis udžbenika koji nudite i popis onih koji su Vam potrebni, naši djelatnici će Vam, iznimno brzo, poslati ponudu sa razlikom cijene.

Otkupi udžbenika vrše se jednostavnim slanjem istih putem Tisak trafika na adresu Stari plac, Split, broj trafike 915250. Nakon zaprimanja paketa djelatnici Pharos-a pozvati će Vas i dogovoriti otkup te, u najkraćem mogućem roku, izvršiti uplatu dogovorenog iznosa na Vaš račun. Neophodno je ostaviti sve relevantne podatke za uplatu kao i broj kontakt telefona. Ukoliko ponuda ne bude odgovarala Pharos isti paket vraća na Vašu adresu, o svom trošku.

Prodaja se vrši pregledom popisa udžbenika i moguće je dobiti udžbenike u roku 24 sata nakon potvrde narudžbe.

Ukoliko mislite da možete surađivati sa Antikvarijatom Pharos oko otkupa udžbenika preuzmite informacije ovdje i postanite Pharos Agent.

Cijene otkupa (srednje cijene):

O.Š. 17 Kn po udžbeniku, radne 10, Vjeronauk i Likovni po 10Kn

S.Š  20-40 Kn po udžbeniku, radne 10 - 15 kn

Kontakt telefon: 098 139 11 55

Linkovi:

https://www.facebook.com/AntikvarijatPharos

http://antikvarijat-pharos.hr

Mail: info@antikvarijat-pharos.hr

Vaš Pharos

Sponzorirani članak

knjige udžbenici Škola

Još vijesti