Slika nije pronađena

Svaki dan na pamet ti padnu barem tri ideje za neki cool posao ili projekt na kojem bi se mogli zarađivati milijuni? No, ne znaš baš točno kako to ostvariti? Ako te zanimaju poduzetništvo, inovacije i nove tehnologije i želiš naučiti nešto novo o tome prijavi se na besplatne radionice za srednjoškolce u Zagrebu.

Ekonomska klinika, neprofitna organizacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, u suradnji s Udrugom srednjoškolaca Hrvatske organizira drugi po redu „Poduzetnik budućnosti" za sve srednjoškolce!

Što je to?

To je projekt koji je namijenjen srednjoškolcima koje zanimaju teme iz poduzetništva, inovacija i novih tehnologija. Sastoji se od 5 različitih predavanja koja će se održavati svaku drugu subotu od 10 do 12 sati. Projekt kreće već ove subote, 11. ožujka, kada će se učenicima predstaviti Anita Flajslik iz Agrivija i profesorica sa ZŠEM-a, Tina Lee Odinsky Zec. Uz osnovne informacije i motivacijske govore, na uvodnom predavanju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu bit će prilike i za neformalno druženje.


Radionice su idealne za sve one koji imaju veliku motivaciju, a žele pronaći ili realizirati ideju kojom će prodrmati svoju zajednicu ili čak cijeli svijet. Srednjoškolce kroz predavanja očekuju interaktivne radionice, posjet hrvatskim tvrtkama te mnogo novih i korisnih informacija i savjeta iz svijeta poduzetništva, startupa i novih tehnologija. Osim toga, za 4 od 5 dolaska dobit ćeš potvrdu o sudjelovanju koju možeš priložiti uz svoj životopis i tako pokazati budućim poslodavcima da si ranije nego drugi počeo brinuti o dodatnoj edukaciji.

Zašto se prijaviti?

1. Sada je pravo vrijeme da se izdvojiš od svojih vršnjaka i počneš razmišljati o svojoj budućnosti i poslu --> dovoljno je da citiramo: “Ako ne mislite o Vašoj budućnosti, nećete je imati… ili ćete imati budućnost koju je netko drugi osmislio.” Želiš li to?

2. Mlad si, hrabar i pun ideja za koje možda misliš da ih ni nemaš --> ali mi vjerujemo da ih imaš, samo te treba malo motivirati, što ćemo i učiniti!

3. Upoznat ćeš se sa svijetom poduzetništva i poduzetnika (sadašnjim i BUDUĆIM) --> možda baš na nekom predavanju/radionici upoznaš svog “partner in crime” :D

4. Certifikat o sudjelovanju --> za 4 od 5 dolaska dobit ćeš i certifikat kao potvrdu sudjelovanja na projektu koji možeš priložiti uz svoj životopis na razgovoru za posao (time ćeš se za razliku od ostalih srednjoškolaca istaknuti pred budućim poslodavcem. Veeeliki plus!)

5. Ništa te ne košta da probaš! --> sudjelovanje je potpuno besplatno za sve srednjoškolce


Što ćeš sve naučiti?

11.3. UVODNO PREDAVANJE Motivacijsko predavanje + igrice + networking + neformalno druženje

25.3. Izrada aplikacije/igrice za iOS

8.4. Rad s Canvom, Trellom, Google Driveom te crowfunding i izvori financiranja

29.4. Posjet poduzeću

13.5. Iznenađenje za kraj ;)


Prijave traju do 10.3.! --> http://bit.ly/prijavi_se_PB2017

Radionice su besplatne, a sve što trebaš napraviti za sudjelovanje je ispuniti prijavu. Novosti o događanju mogu se pratiti putem Facebooka.

Foto: Ekonomska klinika/Facebook

I.I.

Pročitajte još:

Rasturaš u školi, baviš se sportom, imaš hrpu izvannastavnih aktivnosti? Prijavi se za stipendiju!

Kad krene frka u školi – kako ostati koncentrirana?

Kako i kada otvoriti svoju prvu (pravu!) e-mail adresu?

Škola posao ideja poduzetništvo

Još vijesti