Slika nije pronađena

Nastavljate si rečenice? Čitate si misli? Iz jednog pogleda možete shvatiti sve jedna o drugom? Da, možda je tvoja sumnja opravdana – moguće je da je tvoja frendica zapravo tvoja seka!

Nekada smo s nekim prijateljicama tako bliski i povezani da nam se čini kao da se znamo iz prijašnjih života, da su naše srodne duše ili u najmanju ruku sestre blizanke od kojih smo odvojeni nakon rođenja.

Ako prepoznajete svoj odnos s frendicom u sljedećim stvarima, onda to znači da imate zaista poseban odnos:

#Obje imate uvrnuti i nezreli smisao za humor koji nitko drugi ne kuži


#Kada izlazite na tulume, ročkase ili zabave, uglavnom toliko sličite da vas ljudi ne razlikuju


#Imaš potpuno dopuštenje popraviti njen make-up ili frizuru u svakom trenutku i bilo gdje#Voliš slaviti njen rođendan gotovo koliko i svoj#Ne razmišljaš dva puta kada je u pitanju dijeljenje privatnih stvari kao što su grudnjaci, britvice i dezodoransi#Imaš osjećaj kao da posjeduješ dva ormara jer si sve posuđujete i imate isti ukus kada je u pitanju odjeća#Brutalno ste iskrene kada jedna od vas napravi neku nepromišljenu glupost#Tračanje nikada nije bilo jednostavnije nego s njom – hejtate sve iste ljude#Zajedno ismijavate njene i tvoje roditelje jer ih zapravo doživljavaš kao svoje#U svakom trenutku možeš 'pročitati' njen govor tijela i znati kako se osjeća#Kada ste dugo razdvojene, imaš osjećaj da ništa nema smisla i kao da ti nedostaje druga polovica mozga


#S obzirom na sve navedeno, jedino logično objašnjenje jest da ste razdvojene pri rođenju. Hvala nebesima da ste se pronašle!


Foto/Izvor: Buzzfeed
I.N.

Pročitajte još:

Godine prolaze, tajne i sjećanja ostaju: istina o dugogodišnjim frendicama

Znakovi koji otkrivaju da nisi dobra prijateljica

Nitko ne voli biti sam: kako upoznati nove prijatelje?

prijateljice sestre

Još vijesti