Najbolje prijateljice

Jeste li frendica i ti već dugo uvučene u kolotečinu beskonačnih planiranja posebnih druženja koja nikako da se ostvare? To može biti zamorno, pogotovo ako nemate konkretnu ideju što biste mogle raditi. Zato ti mi donosimo 5 aktivnosti koje možete raditi za svoj savršeni prijateljski dejt.

Prijateljice Nema bolje prijateljice od tebe: 7 znakova da si netko koga bi svatko htio za prijatelja

1. Pizza večer
Pravljenje vlastite pizze nije samo kulinarska aktivnost, već prava umjetnost koja omogućuje izražavanje vaše kreativnosti. Nabavite raznovrsne sastojke, od biranja umaka do slojeva različitih vrsta sira i zajedno oblikujte i ukrašavajte svoje pizze prema vlastitom ukusu.

2. Bojanje keramike
Istraživanje svojih umjetničkih talenata uz bojanje keramike pruža nevjerojatno zadovoljstvo i opuštanje. Posjetite lokalni umjetnički studio, odaberite komade keramike koje želite oživjeti bojama i zajedno stvarajte svoja umjetnička remek-djela. Na kraju bojanja, razmijenite radove kao posebne poklone koji će vam zauvijek podsjećati na ovo jedinstveno iskustvo.

via GIPHY

3. Proljetni piknik
Kada proljeće ispuni prirodu svojom svježinom, iskoristite priliku za organizaciju piknika na otvorenom. Pripremite ukusne sendviče, svježe voće i osvježavajuće napitke, te se smjestite na udobnom prostirku. Proljetni piknik pružit će vam ne samo priliku za uživanje u ukusnoj hrani, već i za opuštanje, razgovor i smijeh u predivnom okruženju prirode.

4. Prijateljsko natjecanje u sportu
Ako ste strastvene o sportskim aktivnostima, organizirajte prijateljsko natjecanje. Bilo da se radi o tenisu, badmintonu ili nekom drugom sportu, natjecanje će poboljšati vaše sportske vještine, ali istovremeno i ojačati međusobne veze kroz zajednički smijeh i, naravno, fer igru.

via GIPHY
5. Izrada personaliziranog nakita 
Otkrijte svoju kreativnost kroz zajedničku izradu vlastitog nakita. Nabavite različite perle, niti i pribor za izradu nakita i zajedno stvarajte unikatne komade koji će odražavati vaš stil. Ova aktivnost ne samo da će vas opustiti, već će rezultirati prekrasnim, personaliziranim nakitom koji će vam uvijek biti podsjetnik na jedinstvenost vašeg prijateljstva.

Prijateljice Volimo prijatelje ALI: Ovih 7 ponašanja ljudi najviše mrze kod svojih prijatelja

 

dejt prijateljice aktivnosti zabava

Još vijesti