Slika nije pronađena

Zaljubimo se, uđemo u vezu i odjednom nam je najbitniji naš momak; u toj cijeloj zanesenosti zaboravimo druge ljude iz našeg života poput najbolje prijateljice koja je naš oslonac cijelo vrijeme.

Nitko nas ne krivi kada se malo distanciramo od prijatelja jer smo našli dečka jer uglavnom nam je potrebno neko vrijeme da se naviknemo na vezu i sve što dolazi uz nju, ali dečko često zakaže i onda potvrdimo ono što smo znali i prije: najbolja prijateljica je nezamjenjiva.

Briše nam suze, trpi naše PMS ispade, smije se našim najglupljim forama pa zato se treba podsjetiti zašto je BFF bolja od svakog dečka:

Neće te osuđivati

Nitko ne kaže da će te dečko osuđivati zbog nečega, ali budimo realni, tvoju BFF nije briga jesi li pojela cijeli meni u McDonald`su ili samo salatu. Vjerojatno na to pažnju neće obraćati ni dečko, ali možeš biti uvjerena da BFF neće osuđivati tvoje prežderavanje i slične stvari.


Reći će ti iskreno pristaje li ti haljina ili ne

Ona ti neće reći da ti nešto dobro stoji samo da požuriš ili da te kao `učini sretnom` nego će ti iskreno dati mišljenje. Dečko možda ima osjećaj da ti mora udovoljiti zbog `mira u vezi` pa će ti kazati ono što želiš čuti dok će ti prijateljica hladno reći da ti haljina ne stoji dobro te da trebaš obući neku drugog materijala.


BFF će dopustiti da pričaš svašta kada si ljuta na nekoga, a usput neće smatrati da si histerična

Cure imaju napade ludila pogotovo kada ih nešto razbjesni pa tada pljuju po svemu i svačemu. Dok će to najbolja prijateljica strpljivo slušati ne osuđujući dečko to neće mirno moći podnijeti. Dečko će uglavnom pomisliti da si k*ja ili psihopat.Ona kuži kroz što sve prolaziš u PMS-u i kada imaš mengu

Ne možemo kriviti dečke što ne mogu suosjećati s curama kada je menga u pitanju, ali zbog toga je odmah bolja BFF. Ona točno zna kako je to pa nas može odmah i opremiti svim čokoladama ikad, romantičnim komedijama i kutijama rupčića.


Prijateljici se možeš žaliti na dečka

Postoje situacije kada nas dečko naživcira ili samo povrijedi, a onda se moramo nekome izjadati. Najbolja osoba za to je uvijek BFF koja sluša i tješi nas. Isto tako znamo da joj nećemo biti dosadne s našim problemima te će nam uvijek pokušati dati neki savjet.Još nekoliko razloga zašto je BFF bolja od dečka:

- s njom možeš dijeliti odjeću

- lajkat će sve što objaviš na društvenim mrežama

- htjet će igrati društvene igre s tvojom obitelji

- neće te prevariti

- s njom se ne moraš čuti svaki dan

- ne moraš se stresirati odobravaju li roditelji vaše prijateljstvo

- prijateljica će biti tu za tebe i kada prekineš s dečkom

- neće ti slomiti srce

bff zašto je bff bolja od dečka najbolja prijateljica