Slika nije pronađena
Priča se kako je Taylor Swift ta koja je otkrila `squad´ ili žensku ekipu, ali ti i tvoje frendice se već odavno družite i pravi ste # friendship goals. Za vas svi znaju da ste prava ekipa, koja je uvijek spremna za akciju.

Iako super funkcionirate skupa, sve ste karakterno drugačije. Može s reći kako ste u po ponašanju `različiti svjetovi´, ali vi se dobro kužite bez obzira na sve. Budući da svaka grupa ima nekoliko tipova cura, izdvojili smo neke od njih.

Pa krenimo...



Ona koja je iskrena
Nju treba imati svaka grupa, onu jednu koja će ti bez obzira na situaciju reći – istinu. Njoj nije problem reći ti da ta majica ne ide uz te hlače; da si dobila jedan jer nisi učila, a ne jer te profesor ne voli i da je dečko koji ti se sviđa - pravi `švaler´. Ponekad ti njezini komentari idu na živce, ali vjeruješ svemu što kaže.

Ona koja je presmiješna (i pomalo čudna)

U svim ženskim grupama moguće je pronaći ovaj jedan neponovljivi primjerak ljudske vrste. Njezinim se pričama smijete kao ludi jer se jedino njoj događaju stvari koje `nitko normalan´ ne može objasniti.



Ona koja je mama vaše grupe
Svaki zajednički odlazak u kino – organizira ona. Kada ti treba savjet oko dečka – pitaš nju. Ona je mama vaše grupe i svi se slažu s time, jer vašem `kaosu´ je potreban netko tko će uvesti red.

Ona koja je zgodna
Svi mi u grupi imamo onu jednu frendicu koja je pravi magnet za dečke, za koju svi mislile kako je prezgodna i prelijepa. Ona se zna dotjerati toliko dobro da boli glava, a ljubav je njezin teritorij.



Ona koja je pametna
Ona priča 3 strana jezika, kuži se u politiku – što ponekad pokuša ubaciti dok vi pričate o novoj frizuri Selene Gomez i (ono što je najbolje) ima genijalan smisao za humor/sarkazam.

Ona koja uvijek kasni
Dogovor je pao u 8, ona dolazi u 8 i 15 s isprikom kako je kasnio bus (a živi na udaljenosti od 3 minute- pješice). Iako vas sve generalno živcira ta glupa navika, ona je zraka sunca i radosti u vašoj ekipi. Nije ni čudno jer živi u nekom `svom´ svijetu.


Koja cura od ovih si ti?


Foto: Shutterstock/ Instagram

S.T.R.

Jesu li tvoji roditelji prestrogi? Pogledaj ove situacije i bit će ti jasno

Sve prave BFF napravile su ove stvari zajedno - jeste li i vi?

Vrijeme je da kažeš hvala - situacije u kojima te spasila tvoj BFF

grupa prijateljice tipovi

Još vijesti