Slika nije pronađena
Znamo da te mama nekad zna živcirati i da vjerojatno misliš da neke stvari koje govori jednostavno nemaju nikakvog smisla.

Ipak, izdvojili smo šest situacija u tvom životu kad je tvoja mama imala potpuno pravo – samo ti to možda još uvijek nisi znao/la.

1. Kad ti je rekla da uzmeš jaknu

'Jesi li ponio/la jaknu?' jedna je od najdosadnijih rečenica koje sigurno svako malo čuješ od svojih roditelja, ali kad malo bolje razmisliš... Čini se da je mama bila u pravu svaki put kad te podsjećala da se malo bolje obučeš.

via GIPHY


2. Kad ti je rekla da prije puta uvijek odeš na wc

Haha, moramo priznati da nam se sto puta na putovanju dogodilo da nam treba na wc jer nismo otišli doma kad smo još imali gdje (i kad).

3. Kad ti je rekla da onaj dečko nije za tebe

Na kraju je on ispao totalni ljigavac i dečko s kojim više nikad u životu ne bi ponovno izašla. Zašto ono nisi slušala svoju mamu?! Sad znaš da si trebala.

via GIPHY


4. Kad ti je rekla da počneš učiti na vrijeme
Zar nije najgore kad za test počneš učiti prekasno i nemaš vremena naučiti gradivo za dobru ocjenu? Ne moramo ti ni naglašavati koliko ti je puta mama rekla da počneš učiti na vrijeme jer je učenje u zadnji čas užasno stresno i često ne daje neke jako dobre rezultate.

5. Kad ti je rekla da ćeš uništiti kosu bojanjem
Mama ti je sigurno bezbroj puta rekla da prestaneš bojati kosu ili stavljati pramenove jer bi ti kosa uskoro mogla izgledati kao slama. Nisi je poslušala i sad muku mučiš s raščupanom i uništenom kosom. Bed!

via GIPHY


6. Kad ti je rekla da ne kupuješ nešto što nikad nisi obukla
Ah, da. Često se ne možemo kontrolirati kad smo u shoppingu pa kupimo stvari koje nam uopće ni ne trebaju. Mame to znaju i zato nas uvijek pokušavaju upozoriti, iako često ipak ne saslušamo njihov savjet.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Dodatni razlozi da ih zagrliš – evo zašto bi roditelji trebali biti najbitniji ljudi u tvojem životu

LOL Osam stvari koje sigurno stalno radiš, a tvoje roditelje užasno živciraju

Od 'mamine maze' do 'mamine najveće brige' – u ovoj dobi roditelji gube apsolutnu kontrolu nad nama

roditelji Obitelj mama

Još vijesti