Slika nije pronađena

Marko je sada bivši dečko tvoje bff Ivane – pitanje glasi: Je li okej biti s bivšim dečkom svoje frendice? Prema ženskom kodeksu časti nije okej flertati ili biti s dečkom koji se sviđa tvojoj frendici, a ultimativno pravilo glasi da ne smiješ imati ništa s bivšim svoje bff. No, pravila su tu da se krše ili ipak ne?

Postoji nekoliko stvari koje treba razmotriti:

*Ženski kodeks časti ima pravila koja imaju i istina slova. Neke situacije su jednostavno kompliciranije i ne može se primijeniti ovo pravilo

*Uvijek moraš misliti na ono što je najbolje za tebe

*Moraš razgovarati s njom asap

ODMAH JE PITAJ ŠTO MISLI O TOME AKO:

AKO SU ONI PREKINULI NA OKEJ NAČIN – shvatili su da ipak nisu jedno za drugo i prekid nije bio ružan, jednostavno pričaj s njom. Pogotovo ako ti se već od prije sviđa – ne bi trebala biti frka. Možda će biti malo čudno u početku, ali ako ste iskrene jedna prema drugoj, nema ništa loše u tome da budeš s njezinim bivšim.

AKO SU BILI SKUPA JAKO KRATKO – možda ju nije ni briga za njega, možda je to bila kratka romansa ili su nakon tjedan dana shvatili da to nije to.

AKO SI VEĆ DUGO ZALJUBLJENA U NJEGA (i ona to zna) – zašto je ona onda bila s njim? Nije važno, poanta je u tome da joj lijepo reci kako stvari stoje i svakako imaš pravo na svoj pokušaj s njim.


PRIČEKAJ MALO S TIM PITANJEM AKO:

AKO SU PREKINULI NA RUŽAN NAČIN – ako je razlog bila prevara, svađe, ružno ponašanje ili nešto još gore, biti s tim dečkom možda nije dobra ideja. Barem ne odmah. Možda je ona ljuta na njega, možda on na nju i bilo bi fer od tebe pričekati malo s pitanjem 'Ej, mogu biti s dečkom s kojim si jučer prekinula?'. Dakle, daj joj vremena.

AKO SU BILI JAKO DUGO SKUPA – svidio ti se jako, oni su sad prekinuli i ti sad vidiš svoju šansu. No, frendica će biti jako ljuta na tebe ako je dan nakon prekida pitaš što ona misli o tome da ti sad budeš s njim. Ne želiš da pomisli da si ga zavodila cijelo vrijeme dok su bili skupa.


AKO SE ONA JOŠ PALI NA NJEGA/ON NA NJU
– jednostavno izbij tu ideju iz glave. Moraš odlučiti je li ti bitnija frendica ili frajer. Sorry.

NA ŠTO MORAŠ PAZITI:

*Naglasi da nisi flertala s njim ili ga zavodila dok su još bili skupa

*Razgovara s njom nasamo

*Ne tračaj ju iza leđa po tom pitanju – osjetljiva je to tema

*Reci joj da si probala ignorirati te osjećaje, ali ne možeš

*Reci joj da ne želiš da niti jedan frajer ugrozi vaše prijateljstvo, ali da ti je do NJEGA jako stalo

*Nemoj da sazna od nekog drugog da se pališ na njezinog bivšeg

NEMOJ BITI S NJIM NJOJ IZA LEĐA!! Najgora kombinacija!


Foto: Giphy/Pixabay/Shutterstock

I.I.

Pročitajte još:

LOL: Uhodila je svoju BFF na spoju i žešće ju obrukala

Sve si ovo prošla sa svojom bff – kako starije cure rješavaju svađe?

Bff ili dečko: Tko se krije iza tvoje savršene fotke na Instagramu?


dečko bff Bivši dečko

Još vijesti