Slika nije pronađena

U vezama partneri često nailaze na probleme i prepreke koje ih koče u njihovom odnosu. Često su ti problemi samo sitnice koje se mogu riješiti razgovorom, ali nekada se radi o dubljim preprekama koje znaju spriječiti njezin odnos, a dosada je jedna od njih.

Svađe u vezama su potpuno normalne, no ako se te svađe s vremenom kontinuirano ponavljaju i postaju iscrpljujuće za obje strane i veza može posustati. Dosada je nekada glavni izvor problema, pa tako i kod svađa, jer su obje strane izgubile interes i više nemaju interesa jedno za drugo. Kako bi na vrijeme utvrdili je li dosada ta koja utječe na vašu vezu, provjerite koji znakovi pokazuju da je upravo dosada ta koja vlada vašom vezom.

1.Svađate se oko nepotrebnih sitnica

Svađe su potpuno normalni dio svake veze, ali kada su te svađe na dnevnoj razini, bez nekog konkretnog razloga, i to nekoliko njih na dan, one svakako više nisu uobičajene.

2.Često sjedite u tišini

Tišina je u bilo kojem smislu definitivno najgora jer to znači da više nemate tema za razgovor ili vam se jednostavno ne da razgovarati s osobom do sebe, a baš previše vaše šutnje može biti znak dosade u vašoj vezi. Komunikacija je ključ svakog odnosa, tako da tišina ovdje ne pripada.

3.Seksualni život više nije uzbudljiv

Seksualni život i spolni odnosi imaju također velikog utjecaja na to je li vaša veza dosadna. U normalnim granicama je kada seksualni život jedno vrijeme nije na nekoj razini zbog obaveza i nekih drugih stvari, ali je potpuno suprotna situacija kada ste sami svjesni toga da vam se više ne da voditi brigu i o seksualnom životu pa pustite stvari takvima kakve jesu.

4.Ne zabavljate se zajedno

Svi na početku svojim veza imaju najbolje vrijeme koje provode zajedno i zabavljaju se, no ta zabava s vremenom postaje manja. Što nije pogrešno i nije nikakav loš znak već situacija koja je normalna i kroz koju svi prolaze, ali ako više ni u čemu ne vidite način da se zabavite i smijete sa svojim partnerom – vaša veza je definitivno u velikom stadiju dosade.

5.Sanjarite o drugim ljudima

Sanjarenje o drugim ljudima je definitivno najgori znak vaše veze – od činjenice da vam je dosta trenutnog odnosa do toga da više ni nemate puno osjećaja za vašeg partnera. Sanjarenje o drugima je možda najbolji, ali i najčešći znak da se nalazite u dosadnom i napornom odnosu u vezi.

6.Ugodnije vam je dok ste sami

Dosadna veza je popraćena i ovom situacijom gdje je osobi puno ugodnije i opuštenije dok je sama, nego sa svojim partnerom. Osim toga, dok je sama dobiva ideje kako može na zabavan način iskoristiti i upotpuniti svoje slobodno vrijeme, a o tome uopće ne razmišlja dok je sa svojim partnerom.

7.Ne pričate o problemima

Problemi predstavljaju situacije o kojima je potrebno pričati kako bi se oni mogli riješiti. Osim što je tada osjećate puno bolje jer ste s nekime podijelili svoje probleme, vaš partner vam može dati savjet kako da ih riješite, a ako ne pričate više o problemima, vaša veza definitivno naginje k dosadi.

8.Izgubili ste zaljubljenost

Normalno je da u dugoj vezi više ne osjećate leptiriće u trbuhu i niste toliko uzbuđeni kod svakog vašeg susreta, ali doza zaljubljenosti bi ovdje uvijek trebala postojati. Ako ste u potpunosti izgubili tu zaljubljenost za vašeg partnera, očito je da vaša veza neće dugo opstati.

Pogledajte još:

Ružne istine o vezama u koje nitko ne želi vjerovati, ali su ipak istina: Ovih 7 će te rastužiti

Je li tvoja trenutna veza ona koja će trajati dugo? Ovi znakovi otkrivaju da stvarno mislite ozbiljno

Pronalaziš li se u ovome? 9 znakova koji pokazuju da je tvoja veza savršena čak iako ti to ne vidiš

veza Svađa dosada problemi u vezi

Još vijesti