Slika nije pronađena

Svatko u svom životu ima osobu za koju se pita 'što bi bilo kad bi bilo' i za koju još uvijek gaji neke osjećaje. Postoje osobe koje uvijek izazovu leptiriće u našem trbuhu i koliko god da ih se trudimo zaboraviti oni ostaju u našem srcu negdje duboko zakopani.

Postoje dvije verzije (ili pak koja više, ali sve dođe na isto)

1. Bili ste skupa, on je odlučio prekinuti iz vedra neba, slomio ti je srce, a onda se nakon nekog vremena ipak sjetio da te voli i da si ti 'ona prava'.

2. Bili ste skupa, ti si se trudila a on ne, prekinuli ste i on je tek onda shvatio da te ipak voli i da će sve biti drugačije ako mu daš još jednu priliku.

Ovo su znakovi koji pokazuju da te nikada neće preboljeti.

1. Stalno dobivaš poruke – za Božić si dobila poruku, nije propustio priliku niti za Novu godinu, a često ti se javi bez ikakvog razloga. To može biti znak da te samo želi čuti jer želi ostati u kontaktu, ali svakako je pokazatelj da mu je i dalje stalo.


2. Lajka ti sve – ako ne dobivaš poruke, možda na ovaj suptilan način želi ostati u kontaktu i pokazati ti da je i dalje tu. Ako ste prekinuli onda nema potrebe više za nekom prečestom komunikacijom.


3. Moli te za oprost – ovo je fakat očito. Dok ste bili skupa morala si moliti za svaku njegovu emociju, a sada odjednom obećava da će se promijeniti i da ako mu daš još jednu šansu da će sve biti drugačije.



4. Zajednički frendovi ti često govore da ne mogu vjerovati da te pustio
– dok ste bili u vezi ti si bila ta koja se trudila dok je on bio taj koji je sve shvaćao zdravo za gotovo. Ako ekipa to govori tebi, govore i njemu.


5. Još uvijek je solo – iako ste prekinuli odavno, on je još uvijek solo. Čak niti ne izlazi niti se ne pokušava zabaviti. Ovo je pokazatelj da te još definitivno nije prebolio.


6. Život mu je u komi – nakon prekida činio se okej, a onda je počeo popuštati u školi, stalno je u kazni i nakon škole se ne druži ni s kim. Često frajeri znaju zabrijati nešto čudno, prekinu i onda im se cijeli život pretvori u neku agoniju.


7. Shvaća da ti je bolje bez njega – i dok je njemu koma ti stalno izlaziš, družiš se s curkama i sretna si. Možda čak imaš i novog dečka. Dok ste bili skupa nije te znao cijeniti, a sad shvaća koliko si zapravo super osoba.



8. Ne odustaje
– ne prestaje slati poruke, tagira te, bocka ili ti šalje neke fotke. A ti ga uopće ne doživljavaš i time je njemu još samo gore jer shvaća koliko je zapravo zeznuo stvar.


Naš savjet bi bio: Ako si zbilja sretnija bez njega nemoj padati na njegove fore jer će (vjerojatno) sve biti opet kao i prije čim mu se vratiš. A i stara poslovica kaže 'podgrijana juha ne valja' pa je bolje dati priliku nekom drugom frajeru koji će na vrijeme znati cijeniti što ima.


Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Tehnika za odljubljivanje: evo kako brže preboljeti prekid s voljenom osobom

Zacijeli slomljeno srce – u ovim situacijama nisi ti kriva za prekid

Vrste prekida koje ćemo svi iskusiti u životu


ljubav dečko Prekid bol preboljeti

Još vijesti