Slika nije pronađena
'Laki dečki' su poput 'lakih cura' – dio naše svakodnevice. Samo što su ženskaroši neodoljivi većini cura i imaju epitet poželjnih frajera, dok se cure obično smještaju u loš kontekst.

Oni su manipulatori koji nas toliko verbalno obrade da im dozvolimo da nas i fizički obrade, a poslije nam je žao što smo si dozvolile taj 'ljubavni izlet'. Postoji nekoliko znakova po kojima možemo primijetiti da je on samo ženskaroš i da je bolje da se maknemo od njega.

1. Bira cure s niskim samopouzdanjem – njih može 'obraditi' tako da im kaže ono što već dugo nitko nije. Ako si mu ti 'na piku' i kad stupite u kontakt, on će napraviti sve da se osjećaš posebnom i jedinom u njegovom ljubavnom životu. Uvjerit će te da si ti ta koju je čekao cijeli svoj život (i još nekoliko patetičnih izjava), a ustvari samo čeka da te odvuče u krevet – od trenutka kad ti je prišao.

via GIPHY


2. Pretjerano je romantičan – okej, romantika je slatka, ali ako iza leđa skriva npr. ružu koju ti pruža i predaje odmah prilikom upoznavanja, to samo znači da se dobro pripremio... za neku, ne nužno tebe! Takva gesta, umjesto da te osvaja, neka djeluje kao turn-off situacija na tebe.

3. Flertuje s drugim curama – svi imamo oči i okej je pogledati, ali flertovanje s drugima je znak za uzbunu jednako kao i uspoređivanje tebe s drugim curama.

via GIPHY


4. Profili na društvenim mrežama su im prepuni poruka raznih cura – očiti znak. Društvene mreže govore puno o nama, pa i o njemu. Dobro prouči njegove objave i objave svih drugih na njegovom profilu na Instagramu, Fejsu, Twitteru – svemu što ti je dostupno.

5. Nazvao te krivim imenom – ako se i to dogodilo, on stvarno već ima ozbiljan problem jer se očito gubi među ženama s kojim je u ljubavnom odnosu.

via GIPHY


6. Ne zove te uopće imenom, nego općom imenicom – 'ljubav', 'ljepotica', 'mišić', 'maca' i slični deminutivi su slatki, ali imaj na umu da vjerojatno tako zove sve s kojima komunicira i to zato što će tako izbjeći brkanje imena. Ponekad je dobro da te nazove tvojim imenom.

7. Ima reputaciju ženskara
– naravno, gdje ima dima, ima i vatre. Ako pokazuje neki od ovih znakova, a već si čula da se slično ponašao i u prošlosti, vrlo vjerojatno je ženskar.

via GIPHY


Što napraviti?

Imamo samo jedan, jednostavan savjet – od takvog se dečka makni. Nemoj ga pokušavati
promijeniti jer u tome nećeš uspjeti.

via GIPHY


Foto: Shutterstock/Giphy

M.Z
.Pročitajte još:

Naše čitateljice odgovaraju: kako prepoznati ženskaroša?

[OPREZ] Postoje 4 vrste frajera - kako reagiraju na (gole) fotke koje im šalješ?

Želiš 'doktorirati' zavođenje? Ovih šest filmova moraš pogledati!

ljubav laki dečki zavođenje ženskar zenskaros savjeti

Još vijesti