Slika nije pronađena

Princeza je u nevolji i čeka princa da je spasi. Žene su u kuhinji, muškarci popravljaju žarulje. Stereotipi su svuda oko nas od malih nogu, a još gore od opasnih stereotipa su nerealna očekivanja koja imamo jer ih imamo.

Neka očekivanja su urođena, neka smo stekli kroz život, a neka smo sami stvorili. Baš kao što cure očekuju od dečka da će biti savršen, da će ju stalno tetošiti i da će uvijek znati što ona misli tako i dečki imaju jednako glupa očekivanja od cura. Dakle, dečki misle da:

1. Da su  cure uvijek glatke i bez dlačica – lol. Dlačice narastu par sati nakon brijanja, zar bi cure trebale hodati okolo s britvicom?

2. Da su cure iskusne u krevetu, ali ne previše – dečki misle da svaka cura zna što radi u krevetu, ali opet ne previše jer bi to značilo da je možda njezin bivši bio bolji u krevetu

3. Da su cure uvijek ženstvena – cure ne podriguju, cure ne prde, cure ne kakaju... get real!

4. Da cure uvijek izgledaju super bez šminke – naravno da je čudno ako cura izgleda skroz drugačije bez šminke, ali ponekad jednostavno cure imaju i prištiće i podočnjake i kožu koja se ljušti

5. Da će cure napraviti sve što oni žele za vrijeme seksa – ako su to vidjeli u filmovima za odrasle, varaju se. Cura će u krevetu napraviti ono što ona želi

6. Da su cure uvijek nježne – cure mogu biti i grube i snažne i eksplozivne. Sve su to ljudske, a ne muške emocije.

7. Da cure uvijek dožive orgazam – za to je potrebno puno više od samo očekivanja. Dečki, potrudite se malo više pa će cure svršiti svaki put. Cure, pokažite dečkima što da rade jer oni ne znaju.


8. Da će cure biti mršave i i mati obline u isto vrijeme
– not gonna happen

9. Da će biti smirene za vrijeme PMS-a – dečki probajte tih par dana biti puni razumijevanja. Cure nemojte iskorištavati PMS.


I.I.

Pročitajte još:

Gdje je, s kim je, zašto je – stvari koje kuže cure koje su drama kraljice u vezama

Ne budi jedna od tih cura - 5 stvari koje 'smiješ oprostiti' svom dečku

Prije su trajale godinama, a sad pucaju nakon 2 tjedna – zašto veze danas kraće traju?

očekivanja nerealna očekivanja veze dečko

Još vijesti