Slika nije pronađena

Od ovih 9 mogućih rješenja zašto još nisi pronašla ljubav, u barem jednom ili nekoliko njih se sigurno i ti možeš pronaći. Nekada su krive okolnosti, ali nekada i mi sami, iako to možda niti ne doživljavamo tako.

Naravno da nismo mi problem. Ili barem tako uvijek mislimo. Međutim, u većini slučajeva, upravo ćemo mi sami biti najveća prepreka da dođemo do nečega. Sabotiramo se, a da to ni ne primijetimo. Isto tako, možeš si sabotirati i pronalazak veze. Kada znaš što radiš pogrešno, onda ćeš to lako i promijeniti. Ovo je 8 najčešćih razloga kako cure same sebe sabotiraju u pronalasku dečka.

1.Žališ se stalno da nemaš dečka, ali ga zapravo uopće niti ne tražiš

Teško ćeš naći dečka ako ne upoznaješ nove ljude i odlaziš na dejtove. Život nije film i jako su male šanse da će se dogoditi neko filmsko slučajno upoznavanje. Naravno da je moguće da se ovako nešto dogodi, ali koje su šanse? Nikada ne znaš kada ćeš nekoga upoznati, ali smanjuješ si šanse ako uopće ne odlaziš na dejtove.

2.Stalkaš bivšeg redovito na društvenim mrežama

Teško je nastaviti dalje i koncentrirati se na nekog novog ako ti je u glavi stalno bivši dečko. U redu je da misliš na njega ako ste prekinuli nedavno, ali ako je od vašeg prekida prošlo pola godine, a ti ga i dalje redovito stalkaš na društvenim mrežama i čekaš da ti se javi i da kaže kako je pogriješio i da te želi natrag…možda je vrijeme da prihvatiš realnost. Ne možeš nastaviti dalje ako se držiš prošlosti.

3.Bojiš se da će te netko povrijediti pa prekidaš i prije nego nešto započne

Pogotovo ako te netko povrijedio prije, logično da ćeš ovaj put biti opreznija, ali nekada je previše opreza ono što ti stoji na putu. Zato ćemo nekada kada nam se netko svidi i baš kliknemo s tom osobom, prekinuti druženje i daljnje upoznavanje jer se bojimo da ćemo se previše vezati za tu osobu i da će nas povrijediti. Dati nekome priliku može biti strašno, ali može završiti i kao najbolja odluka ikada.

4.Imaš previše deal breakera

Imati kriterije je skroz okej, ali imati kriterije koje nitko ne može zadovoljiti je još jedan od načina na koji štitiš svoje srce da ne bude slomljeno. Postoje deal breakeri pred kojima ne bi nikada trebala zatvoriti oči, ali postoje i oni koji nisu toliko važni i za koje ti vjerojatno i frendice govore da su šašavi razlozi za otkantati nekoga.

5.Ignoriraš svoju intuiciju

Intuicija će ti poslati signale i shvatiti kakav je netko prije nego to i tvoj mozak uspije shvatiti. Isto kako će te upozoriti kada je netko sumnjiv, upozorit će te i kada je netko poseban. U takvim situacijama možeš barem dati osobi priliku i vidjeti jesi li bila u pravu.

6.Ignoriraš znakove upozorenja

I tako završiš s totalno pogrešnom osobom koja te samo iskoristi. Zaljubit ćeš se u njega, a njega neće biti briga za tebe jer zapravo samo želi nekoga za seks, a veza mu nije ni na kraj pameti. Cure u takvim i sličnim situacijama uvjere samu sebe da ga mogu promijeniti i da će se zbog njih promijeniti. Spoiler: neće.

7.Vraćaš se stalno bivšem

Najgora odluka ikada! Da je ta veza bila dobra, ne bi ti ni u jednom trenu postao bivši. S razlogom prekidamo veze, a razlog zašto će se puno ljudi ipak odlučiti vratiti je jer se boje biti sami i misle da nikada neće pronaći nekoga drugog. Možda nećeš pronaći nekoga drugog za par mjeseci i pola godine, ali kada pronađeš, bit će ti drago što nisi ostala u vezi u kojoj si polu-sretna.

8.Sav ti je fokus na školi/faksu/poslu

Nije loše ako želiš imati bolje ocjene, truditi se da upišeš faks koji želiš ili učiti k'o luda kako bi jednog dana mogla biti uspješna u profesiji koja te zanima. Ali ako ćeš svo svoje slobodno vrijeme posvećivati učenju i radu, ne možeš očekivati da će biti lako pronaći ti dečka koji će to razumjeti, jer vrlo će se vjerojatno osjećati zapostavljeno i prekinuti.

Pogledajte još:

Pitanja koja obavezno pitaj budućeg dečka prije nego uđete u vezu: Odgovore na ovih 15 moraš saznati

Imaš simpatiju, ali ne znaš je li slobodna? Postoji 5 laganih načina kako to možeš saznati

Niti ste u vezi niti ste prijatelji: Ovakvu 'vezu' dečki obožavaju, a cure mrze! 6 znakova da si i ti u njoj

ljubav dečko veze sabotaža

Još vijesti