Slika nije pronađena

Kada se zaljubimo više ne znamo tko nam glavu nosi. Imamo osjećaj da bi sve napravile za simpu i često maštamo da i on to osjeća. Neke od nas dožive neuzvraćenu ljubav, a neke se upuštaju u igre `toplo-hladno`.

Ako dečko igra tu igru, što znači da se nekada jako želi družiti s nama, a često nas ignorira i izbjegava, tada mu treba pokazati da niti jedan dečko nije vrijedan našeg vremena.

Umjesto da trčiš za dečkom i ganjaš ga, radije trči za vlastitim snovima. Mame su nekada govorile svojim zaljubljenim kćerima da se `za tramvajima i dečkima ne trči jer će uvijek doći novi.`

Mame nisu lagale i zato moraš saznati zašto ne treba ganjati dečke:

Tvoje trčanje te neće nigdje odvesti, samo ćeš se vrtjeti u krug

Kada upoznaš dečka koji je zaista idealan za tebe nećeš morati trčati za njim! To je zato što ćete oboje htjeti provoditi vrijeme zajedno, razgovarati i čuti se. Ako ganjaš nekog dečka lako je moguće da ćeš se vrtjeti u krug bez napretka i pokušavat ćeš nekog bezuspješno nagovoriti da se zaljubi u tebe.Važne osobe iz tvog života padaju u drugi plan

Propustit ćeš važne trenutke u životu ljudi koji su ti dragi, koje voliš i s kojima se družiš. Tvoji prijatelji i obitelj te neće moći prepoznati niti doprijeti do tebe. To nemoj nikako dopustiti!


Svoje srce nudiš nekome tko ga ne zaslužuje

Osoba koja zaslužuje tvoju ljubav će ju cijeniti i učinit će sve da ju osvoji i zadrži. Onaj koga moraš ganjati definitivno nije osoba koja treba dobiti tvoje srce na pladnju. Dečko koji te želi imati kraj sebe, svoj život ne može zamisliti bez ideje da ste zajedno- zapamti to.


Počinješ zaboravljati stvari koje su ti bile važne

Uvijek si sanjala da imaš vezu koja će biti drugačija i nadala si se da će to `drugačije` ujedno biti i bolje, a sada si zadovoljna i sa sms-om koji dobiješ nakon što ti se tri dana nije javio. Naravno, javio ti se u 2 sata ujutro.


Izluđuješ samu sebe

Inbox, WhatsApp i Viber postali su ti najveći neprijatelji, ali i prijatelji istovremeno. Strepiš što će ti napisati, kada će napisati, hoće li uopće odgovoriti? Misliš da igraš igru, a zapravo se on igra s tvojim srcem.


Kada više ne znaš što da radiš čitaš savjete i članke na temu trčanja za dečkom

Već je 8 sati navečer i on još uvijek nije odgovorio na poruku koju si mu poslala popodne. Opterećuješ se, grizeš nokte, ne znaš više što da radiš. Htjela bi mu poslati još jednu poruku, ali svi ti govore da to ne učiniš. Naravno, šalješ poruku. I dalje ne odgovara...nakon toga tražiš savjete što trebaš raditi u takvoj situaciji.


Ukratko- ne trči za dečkima, trči za svojim snovima!


Izvor: yourtango.com

Foto: shutterstock.com

I.P.

Pročitajte još:

Znakovi da je tvoj dečko ljut na tebe iako kaže da nije

Djela govore više od riječi: stvari koje otkrivaju da je ozbiljno `zagrizao` za tebe

Samo izaberi: dečki koji su stvoreni za tvoj tip osobnosti

ganjati ne treba ganjati dečke Dečki dečko simpa trčati

Još vijesti