Slika nije pronađena

Direktna izjava ljubavi leži u dvije riječi- `volim te`, a mnoge cure se pitaju kada je pravi trenutak da dečku kažu nešto tako veliko i važno.

Osjećaj ljubavi prema nekome rijetko kada možemo sakriti, ali nas može mučiti kada bi to bilo dobro priopćiti i partneru. Nećkanje oko toga trebamo li mu reći ili ne, ne vodi nigdje.

U redu je biti uplašen i često se suzdržavamo od ljubavnih izjava upravo zbog vlastite ranjivosti. Bojimo se povrijeđenosti i pokušavamo suspregnuti te dvije riječi.

Panika ne treba nastupiti kada je riječ o ljubavnoj izjavi i zato otkrivamo koji znakovi pokazuju da dečku trebaš reći `volim te`:


S radošću radiš nešto što će uveseliti dečka

Voziš se tri sata vlakom samo kako bi ga vidjela? Kupiš li mu poklon kada vidiš nešto cool što bi se njemu svidjelo? Pomažeš li mu kada ima problema? Ako su tvoji odgovori potvrdni tada je jasno da voliš svog dečka i zbog toga se ne moraš ustručavati to i reći.


On ti pokazuje ljubav kroz svoje postupke

Možda do sada nije rekao da te voli, ali ti to možeš osjetiti. Zašto to osjetiš? Zato što djela govore više od riječi. Ako dečko često radi nesebične stvari koje će tebi donijeti veselje i zadovoljstvo tada možeš biti slobodna i reći mu da ga voliš.
Zajedno ste već neko vrijeme

Ne postoji vremenska odrednica kada netko nekome treba izjaviti ljubav, ali ako ste nekoliko mjeseci zajedno- zašto ne? Nemoj razmišljati u smjeru da ste si to već trebali reći i ako to kažete sada nastala bi totalno neugodna situacija.Ozbiljno razgovarate o budućnosti

Ako ti i dečko već sada razgovarate o tome što biste zajedno radili sljedeću zimu, to je dobar znak. Imati zajedničke planove za budućnost je odlično i dodatni poticaj da mu kažeš što osjećaš.


Zaista to želiš reći

Nemoj previše razmišljati. Razmišljanje te može samo natjerati da preispituješ svoju odluku, pročitat ćeš hrpu savjeta na netu te ćeš izluđivati samu sebe s tim kada je pravo vrijeme za tako veliku izjavu. Ako umireš od želje da mu kažeš `volim te` to i napravi!

Izvor: gurl.com

Foto: shutterstock.com

I.P.

Pročitajte još:

`Volim te`: najnježnije izjave ljubavi na stranim jezicima

Nisu riječi jedine koje govore: znakovi koji ti pokazuju da te iskreno voli

Kako reći `Volim te` na drugim jezicima? Razveseli dragu osobu

volim te ljubavna izjava ljubav