Slika nije pronađena

Riječi 'volim te' su u nekim vezama možda izgubile svoje pravo značenje. Dok u nekim odnosima i dalje ove riječi imaju svoju težinu i vrijednost, ali postoje još neki izrazi koji možda znače više od 'volim te'. Te izraze znamo svi, a ne upotrebljavamo ih možda onoliko koliko bismo trebali.

Od malena nas svi uče nekim takozvanim čarobnim riječima koje bismo trebali upotrebljavati u životu ukoliko želimo biti pristojni i dobri prema svima. U vezi, jedna od tih čarobnih riječi, odnosno izraza je 'volim te', a njome dajemo do znanja drugoj osobi da prema njemu osjećamo ljubav i sve ono dobro što se dogodi kada se dvije osobe zbliže. No, u današnje vrijeme je u pojedinim vezama taj izraz izgubio svoje značenje. Neki taj izraz uzimaju zdravo za gotovo i samim tim ga koriste često u situacijama kada žele raspoložiti drugu osobu, a možda zapravo uopće ne misle to što govore. Zbog toga dolazi nekada do problema u vezama i do manjka povjerenja, ali postoje i neki drugi izrazi kojima se možeš koristiti, a da imaju još jače i dublje značenje od – volim te.

via GIPHY

Međutim, te izraze koristiš ako to zaista misliš, a ti izrazi su one čarobne riječi koje su nas odrasli učili od malena – hvala ti i oprosti. Ove, takozvane 'čarobne riječi', možda zvuče suludo, ali u nekim situacijama u vezi mogu imati dublje značenje od izraza 'volim te' jer na taj način daješ do znanja drugoj osobi kako ti je stalo do nje te joj se ili želiš zahvaliti na nekim stvarima koje radi za tebe ili ispričati za neke tvoje postupke koji su u tom trenutku bili pogrešni. U svakom slučaju, svaki od ovih izraza treba koristiti pametno, ali i iskreno, kako bi obje strane u vezi ostale zadovoljene, a ne da se ti izrazi zloupotrebljavaju kako bi se neki problem riješio čim prije moguće.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Što svakog od znakova zodijaka očekuje u ljubavi u 2022. godini?

Koja rečenica opisuje tvoj trenutni ljubavni život? I ti možeš saznati svoju – evo kako

Lako je zavarati se da ova ponašanja znače ljubav: 11 stvari koje izgledaju kao ljubav, ali to nisu

ljubav dublje značenje izrazi volim te čarobne riječi

Još vijesti