Slika nije pronađena
Sve ima svoje prednosti mane, pa tako veza s niskim dečkom donosi super stvari. Kad malo bolje pogledaš, koliko je celebrity cura upravo u vezi s dečkom koji je niži od njih?

Pogledaj samo Chiaru Ferragni. Najpoznatija modna bloggerica, cura koja se ne skida iz visokih peta, zaručena je s talijanskim reperom koji je dva centimetra niži od nje, ilitiga kad stavi štikle, barem deset, ako ne i više. Ali nju boli briga za to - oni se vole i to je to!


A isto možemo reći i za Bellu Hadid i The Weeknda (ponovno) - da, istina je!

Osim što se volite, pa je i to veliki plus u svakoj vezi, ima još nekih prednosti kada si u vezi  (ili se muvaš) s dečkom koji je niži od tebe...

1. Zbogom neugodnim štiklama i pozdrav udobnim tenisicama!
Za početak, iako ih možeš nositi, ne moraš štikle! Nikad se ne osjećaš kao patuljčica pored njega, pa nema ni te potrebe za tvojom visinom.

via GIPHY


2. Možeš mu bez beda ukrasti svu odjeću - i izgledati odlično!
Naravno, možeš to svakome, ali ovako ne izgledaš smiješno dok to radiš. I svaki dečko ima barem jednu jaknu koju mu želiš trajno ukrasti - bilo kožnu po zimi ili jeans po ljeti..

via GIPHY


3. Očito ima neke druge kvalitete kad nema visinu!

Također, sve cure znaju kakav je to osjećaj kad si u društvu visokog dečka - nikad ne znaš sviđa li ti se on, ili samo činjenica da je visok. S dečkom koji je nizak, nikada nisi u tom problemu: uvijek znaš da ti se sviđa samo on i to samo zbog sebe!

via GIPHY


4. U pravilu bolje tretiraju svoje cure!
Niski dečki često znaju imati manje samopouzdanje (jasno ti je zašto), pa zato i više cijene cure s kojima budu. Ako želiš biti tretirana kao princeza, dečko koji je niži je uvijek bolji izbor od onoga koji je visok!

via GIPHY


5. Zbogom dosadnim forama o njegovoj visini!
Ne ćeš se nikada morati brinuti oko toga da ćeš slušati fore o tome 'trenira li košarku i ako da, glumi li tamo koš?', zato što to nisu pitanja koja postavljaš dečku koji nije visok. A to je veliki plus, ne želiš do kraja života slušati jednu te istu foru, zar ne?

via GIPHY


6. Vaša djeca (LOL!) sigurno neće biti viša od vas!
Ako se stvarno odlučiš biti s njime do kraja života, to je još jedna stvar o kojoj ne moraš brinuti. Realno, šanse za to su stvarno niske (pun intended)...

via GIPHY


7. Hej, zar je visina stvarno bitna?
Najveći plus od dejtanja niskog dečka jest taj što imaš dečka koji te voli i kojeg ti voliš i vi ste u vezi. Postoji li nešto bolje od toga? Koga boli briga je li visok ili nizak - ako ga voliš, to je to!
Foto: Giphy/Instagram/Unsplash/Profimedia

A.Š.

Pročitaj još:

Zašto je super dejtati s visokim dečkom

Visina kao vrlina: mjesec rođenja određuje koliko ćemo biti visoki

8 razloga zašto je super biti visoka cura

dečko nizak veza ljubav