Slika nije pronađena

Nije važno smatrate li preljubom dopisivanje s drugom osobom, poljubac ili nešto mnogo više, činjenica je da su neki postupci izdaja.

Možda niste znali ove stvari o varalicama, ali trebali biste – to ne zači nužno da je tvoj dečko jedan od njih, ali uvijek je dobro znati ovakve stvari. Jednom kada nam slome srce, povratka nema; moramo prihvatiti da smo nasamareni i biti oprezniji sljedeći put.

#Varalice su češće fanovi rock'n'roll muzike

Ne šalimo se – ovo je studija dokazala! Istraživači su otkrili da 'preljubnici' najčešće vole rock (41%), zatim pop (16%), domaću muziku (11%) , klasičnu (7%), a ljubitelji rapa i hip-hopa su na posljednjem mjestu sa svega (2%).


#I cure varaju

Unatoč uvriježenom mišljenju da samo dečki varaju, i curke znaju 'sjediti na dvije stolice' i to ne rijetko! Razlika je jedino što cure češće varaju kako bi nadomjestile emocionalne potrebe, a dečki fizičke.

#Oni koju varaju su sretni u svojim vezama

Većina dečki koji su varali svoje djevojke otkrila je da su zadovoljni u svojoj vezi (njih čak 56%), a isto je izjavilo 34% djevojaka. Ne samo da su sretni, nego uopće ne razmišljaju o prekidu. Čemu onda varanje – nije nam jasno?


#Uglavnom varaju s osobama koje poznaju

Možda se ne sosjećate ugodno kada dečko poželi izaći s frendovima jer bi se u društvu mogle naći i nepoznate curke, ali izgleda da bi se više trebali bojati onih koje poznaju. Studija je pokazala da se varalice najčešće spetljaju s prijateljima, susjedima ili poznanicima.

#Varalice žele da ih se uhvati

Iako čine sve da 'prikriju tragove', znanstvenici tvrde da varalice zapravo žele biti uhvaćene u 'nedjelu'. Zato ostavljaju sumnjive poruke u mobitelu, dopisivanja na chatovima ili čak ruževe po džepovima. Izgleda da nemaju dovoljno hrabrosti priznati pa na ovaj način žele dati do znanja što se događa.

Foto: Instagram
Izvor: YourTango
I.N.

varalice

Još vijesti