Slika nije pronađena

Sigurno si u svojoj blizini barem jednom imao/imala varalicu, a nadamo se da nisi bio/bila upravo ti ta/taj. Od varalica je uvijek bolje pobjeći, a da bi to mogao/mogla moraš ih znati prepoznati na vrijeme.

Evo tko najčešće vara u vezi:

1. Teški ovisnici o društvenim mrežama – više istraživanja se bavilo ovom tematikom i sva su pokazala da su oni koji puno vremena provode 'online' skloniji varanju i prekidima. Vjerojatno im je previše distrakcije sa svih strana pa se ne mogu usredotočiti na tu jednu osobu. Koincidencija ili ne, nećemo propitkivati.

via GIPHY


2. Muške osobe čiji broj godina završava na 9 – znanstvenici koji su analizirali podatke sa stranice za dejtanje (Ashley Madison), došli su do zaključka da 'nešto sa strane' najčešće traže muškarci u dobi od 29, 39, 49 ili 59 godina. Kako se približavamo novom desetljeću svojeg života, tako smo spremniji na promjene i novosti, a očito i na neke nove ljude. Okej, možda te se ovo ne tiče, ali možeš ovu informaciju podijeliti sa svojom mamom ili sestrom i zapamtiti za kasnije...

via GIPHY


3. Varalice sa stažem – netko tko je već varao, vjerojatno će varati i u sadašnjosti i u budućnosti. To je dokazalo istraživanje provedeno na Sveučilištu u Južnoj Alabami, a odnosi se jednako na dečke, kao i na cure. Plus, životno iskustvo dokazuje isto.

C

via GIPHY


4. Oni koji odjednom pokazuju veći interes za fizičkom interakcijom – ako tvoj dečko/cura prije nije baš bio previše seksualan/seksualna, možda mu/joj je netko drugi pobudio taj instinkt. Seksologinja Mary Jo Rapini je rekla da frajeri koji su počeli varati imaju više seksualne energije i postaju hiperaktivni. A čim njegove 'cure sa strane' nema pokraj njega, i njegova cura postat će dovoljno dobra. Sorry, nema ljepšeg načina na koji ti ovo možemo reći.

via GIPHY


5. Bogati dečki i siromašne cure – frajeri koji imaju puno para (primjerice face iz Hollywooda, poznati bogataši iz IT biznisa ili 'lokalni šerifi') često su privlačniji nekim curama. Ne pokušavamo generalizirati, ali obrazac ponašanja postoji. A cure plićeg džepa obično lakše padaju na one dubljeg džepa u nadi da će postati 'klasa više'. Još jednom ponavljamo, to je tumačenje evolucijskih biologa, ne nas.

via GIPHY


Eto, upozorili smo te – nemoj poslije reći 'nismo znali'. A pravila ponašanja svi znamo – ne radi drugima ono što ne želiš da tebi drugi rade.

Foto: Shutterstock/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

Varalice i preljubnici – 5 stvari koje niste znali o njima!

Ne budi varalica: zašto ne smiješ varati svog dečka!

Prevara u vezi - priznati iskreno ili je bolje sve zataškati?

ljubav prevara varalice