Slika nije pronađena

Od svih `što bi bilo` nas nekada kopka onaj `što bi bilo da se poljubim s najboljim prijateljem?`, a onda to i napravimo.

Nakon toga postoje tri opcije: odnos će prerasti u nešto više, ostat ćete i dalje dobri prijatelji ili se više uopće nećete družiti. Malo hrabrije cure će sigurno zabrijati s najboljim prijateljem, ako ništa drugo, tek da provjere odgovaraju li jedno drugom i na malo intimnijoj razini.

No, to se ne preporučuje svima, osobito onima `slabijeg srca`. Cijela situacija može ostati u lijepoj uspomeni dok opet s druge strane, sve može krenuti nizbrdo što se tiče budućeg odnosa.

Mnoge takve brije se dogode u zanosu i nepromišljeno, stoga dobro razmisli jer ovo se dogodi kada zabriješ s najboljim prijateljem:

Prijateljstvo može prerasti u nešto više i to vrlo brzo

Ako si bila zaljubljena u prijatelja jako dugo ovo će biti dobre vijesti za tebe, ali ako nisi spremna na vezu, a osobito ne s njim tada može prerasti u tragediju...ali i ne mora! Možete brzo postati par jer se već jako dugo znate te imate vrlo poseban odnos kakav nemate s nekim drugim.


Vaši zajednički prijatelji će to saznati i neće prestati pričati o tome

Prijatelji će biti poput pokvarenih ploča jer će stalno ponavljati ista pitanja poput `Jeste vi sad zajedno?` ili `Kako se to dogodilo?`. Naravno, naći će se i onih koji će govoriti da su oduvijek znali da će se to između vas dogoditi.


Svi će imati nešto za reći

Čak i ljudi koje nisi pitala za mišljenje će imati nešto za reći u vezi tvoje brije s prijateljem. Naslušat ćeš se svega i svačega tih dana, ali bitno je da se ne živciraš time. Ta sva mišljenja možeš poslušati, ali ne moraš uvažiti.


Bit će dosta neugodnih trenutaka

Zapamti – vi ste uvijek bili prijatelji što znači da se nikada niste ponašali na ljubavni način. Zbog toga će vaš drugi poljubac biti vrlo neugodan, ali ne zato što će biti loš nego zato što je cijela situacija malo `awkward`. To može biti pozitivno neugodno (može ispasti romantična priča), a može biti loše neugodno.Nećeš znati kako da se ponašaš dok ne raščistite stvari

Iako je brija bila dobra i oboje ste sretni, stvari i dalje mogu biti zbunjujuće i malo neugodne. Baš zato ćeš se čudno ponašati u njegovom društvu jer nisi sigurna na čemu trenutno stojiš i pitat ćeš se jeste li sada prijatelji s povlasticama, opet samo prijatelji ili cura i dečko.Budućnost prijateljstva će biti određena

Hoćete li započeti vezu ili ostati prijatelji je već zapečaćeno vašom brijom. Nažalost ili na sreću – to je tako i od toga ne možeš pobjeći. Vrijeme će pokazati sve, ali se trebaš nadati najboljem.
Osjećaš olakšanje što se to napokon dogodilo bez obzira na to kakav će ishod biti

Ako si zaljubljena u prijatelja ili si intenzivno razmišljala o tome da se poljubite, bit će ti lakše kada se to napokon dogodilo. Bez obzira na to kakav će ishod biti (hoćete li biti u vezi ili ostati prijatelji) na plećima ti više ne stoji teret.


Konačno ćeš znati što zaista osjeća prema tebi

Nakon što ste zabrijali ćeš vidjeti što on zaista osjeća prema tebi. Možda je i on svoju zaljubljenost prema tebi dugo skrivao i jedva čekao da se ovako nešto dogodi. No, možda se osjeća neugodno i žao mu je što se to dogodilo te želi da ostanete prijatelji, ali ako je i tako – znat ćeš.

prijatelj brija brija s najboljim prijateljem

Još vijesti