Slika nije pronađena
Već si dugo solo i dolazi ljeto pa smo svi na otvorenom, ali ti nikako da upoznaš nekoga vrijednog pogleda, a kamoli avanture ili veze? Možda ga tražiš na krivim mjestima...

Najbitnije od svega – nemoj ga tražiti uopće. Kreći se tamo gdje se osjećaš ugodno i iskoristi dobro praznike koji slijede. Ipak, na ovim mjestima je veća vjerojatnost da ćeš sresti nekoga tko ti se sviđa.

Teretana na otvorenom, jezero ili park – neko mjesto na kojem se okupljaju dečki željni treninga, pogotovo ako si ti željna mišića. Ti možeš trčati, rolati se ili biciklirati, gledati lijepa tijela i sve to u prirodi.



Šetnja po kvartu – s psom možeš 'loviti' dečke lakše nego što misliš – pogotovo ako imaš nekog slatkog štenca. Garantiramo da će ga svi zamijetiti i željeti podragati, a ti ćeš dobiti priliku da započneš razgovor.



Festivali i rock koncerti – uvijek je najbolja zabava na rock koncertima jer ih sluša najveći broj ljudi. Tu ćeš upoznati šminkere, punkere, hipstere, sportaše... a sigurno znaš i puno parova koji su se upoznali upravo na takvim eventima.



Volonterski centar – odaberi nešto što te stvarno zanima i svrhu koja je vrijedna tvojeg vremena, a možda tamo sretneš i nekoga tko ima slične interese.



Foto: Pixabay

M.Z.
Pročitajte još:

Ideš na dejt, a ne znaš gdje ići? Ovo su precool (i jeftine) ideje

Jedini savjeti koje moraš poslušati – ovako flertaju hrabre cure!

Uleti mu: nekoliko ideja za ljetni flert

veza zgodan dečko Ljeto praznici avantura flert

Još vijesti