Slika nije pronađena

Kada nam se netko sviđa ne želimo da nam govori stvari poput `ti si baš dobra prijateljica` ili `ti si mi poput sestre`, ali to se često događa.

Osim što nas simpatija može srezati s nekoliko riječi, a to su `ne sviđaš mi se`, on može izgovoriti i neke druge stvari koje su jednako deprimirajuće.

Nakon pojedinih simpatijinih izjava znamo past u bed i želimo propast u zemlju jer to nije ono što želimo čuti. Naoštrite živce jer ovo su najgore stvari koje nam simpa može reći:

`Tebi se sviđa Ivan, zar ne?`

Kada ti simpatija kaže ovako nešto totalno se razočaraš. Možda se razočarenje najviše krije u činjenici što on ne shvaća da ti se sviđa i dođe ti da vrištiš `Ti mi se sviđaš!`.


`Opa, kako ti se zove prijateljica?`

Ovo se događa kada dovedeš novu prijateljicu u društvo ili ju samo upoznaš sa simpatijom. Čim te to pita znaš da on misli da je ona slatka i da ga je zainteresirala. Jako je teško znati da se tvoja simpatija raspituje o tvojoj prijateljici, a još je gore kada informacije izvlači iz tebe.`Trebao bih naći baš neku poput tebe`

Takve izjave su skroz nelogične, zar ne? Zašto bi on tražio nekog poput tebe kada bi mogao biti s tobom? Kada te to pita to odmah izaziva kaos u glavi i u srcu te baca u depru.


`Ti si mi poput sestre`

Izjava koja ubija svaku želju za životom u zaljubljenoj curi. Ti njega gledaš zaljubljenim očima, maštaš o romantičnim dugim šetnjama s njim i želiš ga poljubiti svaki put kad ga vidiš, a on tebe gleda kao na sestru. Ovo je najgora izjava ikad.`Sviđam li se tvojoj BFF?`

Prvo što želiš odgovoriti je veliko `ne`, ali ne možeš to učiniti i moraš se suzdržavati. Nakon toga ti se krenu motati grozna pitanja glavom poput `zašto je to pitao?` i `ima li moja prijateljica nešto s njim iza mojih leđa?`.


`Trenutno mi se nitko ne sviđa`

Ovo samo znači da ti sliniš za njim, a on je totalno nezainteresiran. No, on nije nezainteresiran samo za tebe nego i za sve ostale. S druge strane, to što trenutno nije zainteresiran ne mora značiti da će takav biti vječno.`Moji prijatelji su mislili da dejtamo, baš su smiješni!`

Baš su jako smiješni, toliko smiješni da su rekli nešto čemu se ti potajno nadaš. Vas dvoje bili biste dobar par, a to misle i njegovi prijatelji, no njemu je to smiješno. Ako njegovi prijatelji pokušavaju pokrenuti neku priču o tome, možda će i on shvatiti zapravo da ti se sviđa, a nadajmo se i ti njemu.


I.P.

Pročitajte još:

Je li zauzet? Kako ćeš prepoznati ima li tvoja simpatija curu

Nemoj se zavaravati: znakovi da on nije zaljubljen u tebe

Lažna nada kao najgori neprijatelj: znakovi da te simpatija zavlači

simpa najgore stvari koje simpa može reći simpatija