Slika nije pronađena
More je puno ribe, a ako tražiš dečka onda znaš da je 'tržište' prepuno lijepih i privlačnih djevojaka stoga, ako želiš zapeti za oko nekom dečku, moraš njegovati i s ponosom pokazivati neke svoje mušice koje će te izdvojiti iz mora ostalih djevojaka.


I dok neke mušice mogu otjerati dečke daleko (loše higijenske navike i kolekcije Hello Kitty jastučica), neke su im potpuno neodoljive. Možda si nesigurna zbog svog roktavog smijeha, ali budi sigurna da će se nekim dečkima svidjeti baš to! 
Pročitaj koje to mušice obožavaju dečki…

1. Jako se glasno smiješ

Možda ti je malo neugodno jer se smiješ zbilja glasno i srčano (ok, u knjižnici ovo baš i nije prednost), ali imaj na umu da je iskren smijeh uvijek privlačan. Emocionalna stanja su zarazna, a baš kao što loše raspoloženje može zaraziti sve u tvojoj blizini, isto vrijedi i za dobro raspoloženje! 
Osim toga, iskren smijeh pokazuje tvoje pravo lice kao i činjenicu da si se opustila, što tvojoj simpi može biti samo poticaj da se i on opusti i uživa u tvome društvu.

2. Grickaš usnu dok razmišljaš

Bez obzira smišljaš li neki plan ili pokušavaš prokljuviti kartu i upute kako da dođeš do nekog mjesta, uvijek grickaš usnu. U svakom slučaju ova je navika bolja od grickanja noktiju, ali šalu na stranu, bit će privlačna i mnogim dečkima.
Grickanje usne je senzualno jer privlači pozornost na tvoje usne, stoga nemoj ovu naviku sakrivati pred simpom.

3. Obožavaš slatkiše

Ako sadrži šećer – obožavaš to! Čokoladice, slatkač, voćni jogurt, gumeni bomboni…tvoja nemogućnost da se odupreš svojoj ovisnosti o slatkišima dečkima će biti slatka i neodoljiva.
Ne moraš zbog toga zaraditi karijes, ali nemoj sakrivati zadovoljstvo kad te simpa poželi odvesti na sladoled. Dečkima je želja za slatkišima jako ženstvena stvar rezervirana samo za cure, stoga će i tebe percipirati kao ženstvenu.

4. Pjevušiš cijelo vrijeme

Pjevušiš uvijek i svugdje – na taj način nosiš se sa svojim emocijama. Ponekad tiho, a ponekad toliko glasno da te čitavo susjedstvo čuje. 
Je li ovo iritantno? Možda ponekad, ali ne bi trebala kriti svoju naviku. Dečki vole sretne djevojke stoga dok god pjevušiš – bit će mu jasno kako se osjećaš. Razdražljivost i ćudljivost zadaje im probleme u komunikaciji. Osim toga, ako i tvoj simpa voli glazbu, svira u bendu ili piše pjesme – zamisli njegovu sreću kad otkrije da voliš pjevati!


5. Mrštiš se kad se naljutiš

Kao i pjevanje, mrštenje može nasmijati svakoga. Možda i nije tvoj najprivlačniji look, ali će ga dečki voljeti jer će te prikazati u jednosatvnom i spontanom svjetlu. Osim toga, ovako ćeš lako 'opustiti' svaku napetu situaciju.
Tko se može ljutiti kad vidi naborani nosić i namrštene oči koje se smiju? 

6. Lako se zarumeniš

Istina, crvenjenje može biti teret jer nema šanse da odigraš kao pokeraš kad ti netko dodijeli neki kompliment, ali znak sramežljviosti uvijek je privlačan dečkima. Zašto crveniš, zapitat će se svaki dečko i pomisliti kako si tajanstvena.
Rumenjenje dečkima pokazuje da si osjetljiva, emotivna i ranjiva, a to mu samo olakšava odluku da ti priđe i pozove te van.

L.B./izvor: Her College
Foto: arhiva

Pročitajte još…

… Stvari koje će shvatiti samo ljudi s čudnim smijehom…

… 6 čudnih stvari koje dečki vole na djevojkama…

… Bez brige, sve djevojke to rade – 6 normalnih stvari zbog kojih misliš da si luda!...

mušice privlačno dečkima čudne navike tikovi sram

Još vijesti