Cura sumnja u vezi

One djevojke koje su bile u nekim lošim vezama, ili su i trenutno u jednoj takvoj, su osjetile što to znači imati sumnju da te dečko vara. Osim toga, dečki su podosta prozirni pa nekada i nije teško shvatiti kako imaju i nekog drugog osim vas u vašoj vezi.

Varanje je možda najgora stvar koja se može nekome dogoditi u vezi. Varanje nikada se ne bi smjelo opraštati jer je jednostavno nedopustivo da tvoja osoba, s kojom provodiš sve vrijeme, govoriš sve tajne, daješ dopuštenje u svoju privatnost, isto radi s nekom drugom osobom. To je samo iskaz ogromnog nepoštovanja i ako do toga dođe, nemaš što razmišljati jer je prekid jedina pametna solucija u toj situaciji i zato nemoj pogriješiti! No, ako još uvijek nisi sigurna vara li tebe tvoj dečko, i još uvijek sumnjaš u to, provjeri ovih 7 koraka koji ti pokazuju kako pravilno reagirati u toj situaciji.

1.Traži savjet od prijateljice


via GIPHY

Ako netko daje najbolje savjete, to su onda sigurno najbolje prijateljice! Uvijek se moraš obratiti najboljim prijateljicama za savjet kada se radi o velikom problemu, a ovaj problem je definitivno jedan od njih. Prijateljice će ti pomoći, a ako ne znaju kako da ti pomognu, bit će ti lakše čim saslušaju što ti misliš.

2.Pokaži dečku da želiš pričati o nečem važnom

Moraš mu pokazati da želiš pričati o nečem važnom i da se događa nešto zaista bitno, a to ćeš mu dokazati ako ostaneš hladna prema svemu što radi. Kada to shvati, ako te zaista vara, možda će se osjećati loše jer će i o sumnjati da znaš nešto više o njegovim tajnama.

via GIPHY

3.Nemoj ga odmah napasti već malo pričekaj

via GIPHY

Napad općenito nije najbolji način jer nikada ne znaš u kojem smjeru situacija može eskalirati. Bolje rješenje je da malo pričekaš i razmisliš o svemu jer se na kraju može ispostaviti da to nije istina, ali ako je, ne smiješ nikako dopustiti sama sebi da ostaneš u toj vezi.

 

4.Razmisli o mogućim posljedicama ako je to istina

via GIPHY

Najgore je suočiti se s realnom situacijom i posljedicama koje ta situacija donosi. Ako se naposljetku ustanovi da su sve tvoje sumnje potvrđene, bilo bi dobro da unaprijed razmišljaš o posljedicama poput prekida jer je to u tom trenutku najrealnija i najbolja odluka. Zato se kreni na vrijeme pripremati na to kako ne bi u jednom trenutku doživjela val neugodnih emocija.

 
5.Prikupi dokaze tako da te ne može uvjeriti u suprotno

via GIPHY

Ako imaš zaista veliku sumnju, prikupi određene dokaze koje ćeš mu pokazati kada ćete pričati o tome. Mnogi dečki koji varaju žele uvjeriti svoje cure kako to nije istina, ali ti se pripremi na vrijeme uz dokaze koje mu možeš pokazati i nikako nemoj popustiti u uvjeravanjima kako to nije istina.

6.Razgovaraj s njim i reci mu zašto to misliš

via GIPHY

Svjesna si da se taj razgovor mora jednom dogoditi, a bilo bi najbolje da to bude čim prije, nakon što razmisliš, kako ne bi dopustila da te zavlači još neko vrijeme. Kada si spremna za razgovor, reci mu i objasni mu zašto to misliš.

7.Nemoj povjerovati u laži ako imaš veliku sumnju

via GIPHY

Ženska intuicija je rijetko kada pogrešna pa se i često ispostavi kako je većina ženskih sumnji na kraju i istinita. Upravo zbog toga ne smiješ povjerovati ni u kakve njegove laži gdje te pokušava utješiti i uvjeriti kako si ti to samo umišljaš! Ako je to zaista tako, reci mu neka nađe način kako će ti to dokazati, inače od vaše veze i zajedničkog povjerenja – ništa!

Pogledajte još:

Nisu se niti upoznali uživo, a lik joj je prigovarao zbog obične sitnice - ovakve ravno na blok!

Bila joj je dovoljna samo slika da otkrije kako ju dečko vara – 'Drago mi je da ti je sada bivši'

Saznala je da ju dečko vara na neočekivan način – evo gdje uvijek provjeriti ako sumnjaš

Reakcija veza Prekid prevara sumnja varanje

Još vijesti