Prevara

Još samo jedan od niza slučajeva gdje su djevojke na neke, naizgled banalne načine, otkrile kako ih dečki varaju. Opće je poznato kako su djevojke pravi detektivi te kako mogu otkriti apsolutno sve informacije koje ih u tom trenutku zanimaju, ali je ipak najteže i najgore otkriti kada vas dečko vara, a kroz to je prošla i ova djevojka.

Ako netko nije oduševljen načinom na koji je saznao da ga netko vara, onda je to definitivno ova djevojka koja je na jednoj običnoj slici primijetila jedan sitan detalj koji joj je naposljetku otkrio prevaru njezinog dečka. Naime, djevojka je tu sliku stavila na TikTok u obliku videa, a slika na prvi pogled djeluje obično – vidljivo je da njezin dečko leži na krevetu, odnosno spava što sliku ne čini posebnom. No, ako malo bolje pogledamo, kao što je pogledala i ova djevojka, s njegove desne strane na slici vidljiv je mali dio, ni manje ni više, nego kondoma.

Ta mala sitnica je promijenila cijelo značenje slike s obzirom na to da ova djevojka nije bila s njim u tom trenutku kada je nastala ta fotka, što dokazuje da to nije bio njihov kondom, već je on taj isti kondom iskoristio s nekim drugim. Ovu djevojku su tješili pratitelji u komentarima, ali sudeći prema njima, svi misle kako je dobro što je saznala: 'Ovo mi je zapravo slomilo srce, drago mi je da ti je sada bivši', 'Zapravo je bio toliko lijen da je samo bacio kondom na krevet, a ne u smeće' – bili su samo neki od komentara. Djevojka je u komentarima napisala da je na slici odmah prvo primijetila kondom prije nego što je uopće primijetila svojeg dečka.

Pogledajte još:

Što se sve računa pod 'varanjem' u vezi? Ispada da dečki i cure nemaju baš ista mišljenja

Sitnice koje vode prema nevjeri mogu se računati i kao prevara - što je to mikrovaranje i kako ga prepoznati?

Konačno je razriješena nedoumica! Otkrij koji je odgovor na vječno pitanje - je li flert varanje?

veza Prekid prevara varanje