Slika nije pronađena

Sigurno postoje neke stvari koje su ti totalan 'deal breaker'. Bilo da se radi o tome da ne voliš kada je dečko brbljav, ili ti smeta ako puno psuje, sigurno postoje stvari koje automatski eliminiraju nekoga kao potencijalnog dečka za tebe.Evo koje su to!


Kako i ti imaš neke 'uvjete', tako ih imaju i dečki. Dok je svaki dečko drugačiji i ima nešto posebno što ga smeta, postoje nekoliko stvari koje su najčešće i najviše smetaju dečkima.

Manjak brige o sebi

Dečkima je stalo do izgleda, a realno i curama je. Naravno da je dečkima lijepo vidjeti kada je cura sređena i obučena u usku haljinu i štikle, no isto je tako lijepo vidjeti curu koja je jednostavno njegovana. Bez izrasta na kosi, s urednim noktima i primjereno obučena u svakoj prilici.


Lijepo je vidjeti curu koja je u čistoj, ispeglanoj odjeći, s čistom kosom i tenom koji pokazuje da se netko brine o njemu. Kako je tebi to lijepo vidjeti, i dečkima je!

via GIPHY


Puno šminke

Ne treba ići u ekstreme, pa je tako i višak šminke nepoželjan. Dečkima je najdraže vidjeti curu koja ne izgleda kao da se previše našminkala (barem ne muškom oku). Crveni ruž im je već nešto što se čuva za specijalne prilike, a gotovo pa uvijek neće cijeniti crni eyeliner na očima.


Svaka cura mora nositi šminku kako joj se to najviše sviđa, ali isto tako nije u redu očekivati od svih da im se to sve apsolutno svidi u svakom trenutku!

Brbljavost

Cure i žene imaju naviku da pričaju. Priča ne rješava baš svaki problem, ali sigurno pomaže u rješavanju istoga. Jedini je problem to što cure vrlo često ne znaju procijeniti što je vrijedno razgovora, a što nije. Dečkima jako ide na živce kada cure izgube taj 'kompas'.


Ne treba raditi dramu oko sitnica niti previše pažnje posvećivati stvarima koje nisu toga vrijedne!

via GIPHY


Pretjerana briga

Mame su tu kako bi uvijek pazile na to je li sve u redu, sa svojim stalnim pitanjima i brigom. Svi znamo koliko to zna biti umarajuće. Dečkima ne treba još jedna mama koja će im cijelo vrijeme kvocati.


Lijepo je kada se brineš o nekome, ali sve što ide u ekstreme nije dobro. Nemoj da se u tvojoj blizini osjeća nesposobnim! To nitko ne voli!

Što tebe posebno smeta kod dečki?


Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Samo za hrabre cure - kako prići dečku kojeg ne poznaješ?

OMG Girly stvari koje dečki obožavaju (iako to možda neće uvijek priznati)

'Friendship goals' – šest razloga zašto su dečki bolji frendovi od cura

Dečki savjeti par cure

Još vijesti