Slika nije pronađena
Tko ne voli dobru romantičnu komediju? Mi ih obožavamo – neke smo već proglasili realnima, a neke nerealnima, ali svejedno su još uvijek naš prvi izbor.

Donosimo savjete za cure i za dečke – kako dejt učiniti savršenim uz inspiraciju upravo iz filmova jer znamo da savjeta za najbolji dejt nikad nije dosta.

1. Ne-baš-spontano grljenje ili igra brojanja ramena


via GIPHY


Idealno za dečke, kada ne znaju kako bi zagrlili curu i žele ispasti fora i nenametljivi, a u isto vrijeme jasno dati do znanja svojoj partnerici na dejtu da želi da budu više od prijatelja.

2. 'Slučajno' prolaženje pokraj njegove kuće

via GIPHY


U autu, na biciklu, u šetnji sa psom, svi smo ovo napravili barem jednom. Samo da vidimo njegovu /njezinu kuću i zamislimo ga/ju u krevetu, a to je i toliko korištena situacija u filmskim scenama da im ne znamo ni broja. I nikad nam ne dosadi.

3. Mrkva umjesto buketa cvijeća kada znaš da nije 'fan' peludi

via GIPHY


Ako je tvoja cura 'praktični' tip i ne voli baš cvjetne aranžmane ni nikakvo drugo cvijeće, možeš joj umjesto tog isfuranog simbola pažnje pokloniti upotrebljivu varijantu – brokulu ili mrkvu baš kao što je u filmu 'Samo seks' Ashton Kutcher poklonio Natalie Portman. Nama totalno cool scena.

4. Nisam-te-vidjela-pa-sam-zamahnula-glavom pokret u trenutku zavođenja

via GIPHY


Fora pokret koji nijednog dečka neće ostaviti ravnodušnoga. Dečki jednostavno vole kada se cure igraju s kosom na bilo koji način.

5. Ono kad ti slučajno padne olovka da vidiš hoće li on doći i podići ju

via GIPHY


Ovo je isto isfurani trik, ali uvijek nas zanima hoće li upaliti na našem primjeru. Obavezno ga isprobaj u školi, naročito ako tvoj simpa ide s tobom u razred.

6. Trenutak u kojem te on podučava nekom sportuGolf nam je prvi pao na pamet jer se tu baš prisno morate stisnuti da bi ti on mogao pokazati ispravan hvat (ili položaj?). O kojem god da se sportu radi, uvijek mu možeš reći da ti pokaže, a da ćeš ga ti imitirati pa mu objasniti da još nisi savladala dok ti tijelo ne 'složi' u dobru poziciju.

Imaš li i ti neki svoj trik u rukavu? Javi nam ga na Facebook ili na naš Instagram profil.

Foto: Giphy

M.Z.
Pročitajte još:

Prvi dejt - 5 trikova zbog kojih će biti savršen

Nema više neugodne tišine – teme o kojima možeš pričati na dejtu s dečkom

Pogodi trenutak: Kada je pravo vrijeme za reći `volim te´?

zavođenje spoj savršeno dejt romantično film savjeti trikovi

Još vijesti