Slika nije pronađena

Voliš svog dečka i veza vam je skoro pa savršena. No, što ako on odjednom počne skrivati mobitel od tebe?

Kaže se da ako želiš doznati sve o nekome, samo mu pogledaj što ima na telefonu. To je definitivno istina. Danas je gotovo cijeli naš život na mobitelu – naše fotografije, poruke i društvene mreže govore mnogo toga o nama samima. Nažalost, ta važnost mobilnih telefona u našim životima također znači da su oni često izvor sukoba u vezama. Naravno da i ti i tvoj partner imate pravo na privatnost, ali ako se tvoj dečko ponaša malo prezaštitnički prema svom telefonu, to može biti jasan znak da radi nešto što ne bi trebao. U nastavku pročitaj 5 znakova koji ukazuju na to da tvoj dečko definitivno nešto skriva.

1.Nikada ne ispušta svoj mobitel u tvojoj blizini
Svi smo pretjerano vezani za svoje mobilne telefone. Nosimo ih čak i na zahod. No, ta opsjednutost telefonom ne mora nužno biti znak za uzbunu. Međutim, čak i najveći ovisnici o mobitelima ponekad ih ostave na stolu dok obavljaju nešto drugo. Ako počinješ primjećivati da tvoj dečko namjerno miče svoj mobitel kada si ti u blizini, sprema ga u džep i nikada ga ne ostavlja na vidljivom mjestu, to može značiti da nešto pokušava sakriti od tebe.

2.Okreće ti leđa kada gleda u mobitel
Iako nitko ne voli kada mu netko čita poruke, obično se ne brinemo oko toga što netko može pročitati ako nemamo što skrivati. Zapitajte se zašto bi netko okretao leđa dok čita poruke na mobitelu dok je u društvu svoje djevojke s kojom bi trebao dijeliti sve? Ako ti dečko namjerno okreće leđa i skriva svoje poruke od tebe, definitivno se ponaša sumnjivo.

3.Okreće ekran prema dolje
Ako je njegov mobitel uvijek okrenut ekranom prema dolje kada je na stolu, to može značiti da pokušava sakriti neočekivane poruke ili pozive i ne želi da ih ti vidiš. Ipak, okretanje ekrana ne mora nužno biti loš znak – možda dečko okreće mobitel jer želi svu pažnju posvetiti samo tebi, a nadolazeće poruke mu smetaju. U svakom slučaju, tebi preostaje da procijeniš situaciju i vjeruješ svojoj intuiciji.

4.Ne želi reći što radi
Općenito gledajući, buljenje u telefon dok smo u društvu smatra se nepristojnim, no svima se ponekada desi da poželimo pogledati što je novo na Instagramu bez obzira na to jesmo li na kavi, u kinu ili u šetnji. Ipak, ako pitaš svog dečka što to gleda na telefonu i on ti da neodređeni odgovor ili ti odbija reći, to nije dobar znak. Još je gore ako krene u protunapad i počne se ponašati defenzivno. Nemoj dopustiti da ti nabije osjećaj krivnje ako si samo postavila normalno pitanje. Takvo ponašanje znači kako nešto skriva i definitivno je znak za zabrinutost.

5.Počinje sve više vremena provoditi na mobitelu
Promjene u navikama korištenja telefona mogu signalizirati sumnjivo ponašanje. Ako tvoj dečko odjednom počne provoditi puno više vremena na mobitelu nego što je do sada, to može biti loš znak. Takvo ponašanje, u kombinaciji s ostalim navedenim znakovima, može značiti kako radi nešto što ne bi trebao. Međutim, nemoj prenagliti sa zaključcima nakon jednog druženja. Pričekaj par dana kako bi ustanovila provodi li zaista puno više vremena na mobitelu ili je to ponašanje samo privremeno.

Foto: Shutterstock.com - Nicoleta Ionescu/Giphy

M.B.

Pogledajte još:

Vi volite partyje i velika druženja, a vaš dečko ne? Savjeti za vezu s introvertom

Možete li ostati frendovi s bivšim? Da, ali samo ako slijedite ova pravila...

BFF tvog dečka je žensko? Savjeti kako se postaviti kada tvoj dečko ima još jednu bitnu djevojku u svom životu

Skrivanje sumnjivo ponašanje dečko mobitel

Još vijesti