Slika nije pronađena

Dok ćeš ti skroz pasti na njega, on će se istovremeno dopisivati s još par cura i neće ti uzvratiti osjećaje. Umjesto da završiš sa slomljenim srcem, prepoznaj ga na vrijeme i izbjegni.

Iako im nije namjera povrijediti te, ovakvi tipovi dečkiju to nekako uvijek uspiju napraviti. Njemu je normalno da te gleda još samo kao jednu osobu kojoj će poslati poruku ili još samo jednu curu u nizu. Naravno, to ti neće otvoreno reći. Zato prije nego što se zaljubiš preko svake mjere i kasnije ostaneš povrijeđena, prepoznaj je li dečko koji ti se sviđa 'igrač'. Ako si tip cure koji je za prave veze i koja sanja o ljubavi kao iz romantičnih filmova, od ovakvih dečkiju to nikada nećeš dobiti. Ovo je 8 ponašanja koja će razotkriti njegova namjere:

1.Nikada nemate neke ozbiljnije razgovore

Normalna komunikacija će uvijek biti sastavljena od ozbiljnijih i osobnijih tema, ali i onih lakših, zabavnih, zezanja... Dečko koji se samo igra s tobom htjet će da vam razgovori uvijek budu zabavni, lagani, bez dubljeg zalaženja u teme ili rasprave. Njega jednostavno nije toliko briga za tebe da te pita neka osobnija pitanja i tako upozna dublje. Sasvim je zadovoljan s time da vam razgovor bude sastavljen od laganih tema i flertanja.2.Šalje ti poruke samo kasno navečer

Ovakvom dečku nikada nećeš biti prioritet zato će ti se uvijek javljati navečer, kasno, jer preko dana te se nije ni sjetio. Javlja se i odgovora samo onda kada nema ništa drugo za raditi. 'Kaj ima?' je tipična poruka koju ćeš svaki put iznova dobiti od njega.

3.Nikada te ne vodi na prave dejtove

Gledanje Netflixa kod nekoga doma je slatko, ali ako vam je to jedini tip 'dejta' na koji odlazite, razmisli malo zašto. Kao ni ti, ni on sigurno nema preveliki budžet, ipak u srednjoj i prvim godinama faksa nije toliko lako uskladiti posao i školovanje, ali to ne znači da ne možete baš nigdje van otići. Kava na njegovom omiljenom mjestu, odlazak u šetnju, kino...sve su to jednostavne ideje za spojeve, ali njemu to ne pada na pamet jer mu nije dovoljno stalo.4.Povremeno će te izbombardirati s ljubavlju

On je tu za zabavu i ne želi da odeš od njega, a kako bi bio siguran da će sve ostati tako kako je, pokušat će igrati na tvoje emocije. Želi da se ti zalijepiš za njega, da se zaljubiš, a to će pokušati realizirati tako da će ti na početku vašeg poznanstva slati slatke porukice za dobro jutro, hrpu emojija sa srčekima... nakon nekog vremena, kada te uhvati u svoju mrežu, to će se postupno smanjivati.

5.Želi da se vaš odnos brzo razvija – ali samo fizički

Ne želi konekciju na bilo koji način osim fizički. To su oni dečki koji samo žele da se družite i vidite gdje će sve to otići. Kada dečko to kaže, šanse su velike da se samo poigrava s tobom dok ne dođe neka druga cura koja će mu se više svidjeti. Već će te na prvom spoju poljubiti, imati ruke na tebi...i htjeti što prije odvesti do kreveta.6.Skriva mobitel od tebe

Sigurno se dopisuje s još nekoliko cura i šalje im iste poruke kao i tebi, pa naravno da onda nikada ne želi da dođeš do njegovog moba. Kada će ići nešto tipkati okretat će ekran od tebe, a kada se družite neće ga ni vaditi iz džepa/jakne – ne zato jer želi da to bude samo vaše vrijeme nego jer se boji da će mu se neka druga cura javiti dok je s tobom. Ako ga ikada pitaš možeš li posuditi njegov mob, za bilo što, odgovor nikada neće biti potvrdan, dapače, možda sve okrene na priču da mu ne vjeruješ i okrivi te da si ljubomorna.

7.Priče koje ti govori se ne poklapaju

Konstantno ga hvataš u lažima, a on uporno odbija priznati da je to nešto rekao prije par dana. Poznat scenarij? Čak iako imaš dokaz da je nešto što je rekao laž, on će se na sve načine pokušati izvući. Uvijek ima spremnu izliku.8.Ne upoznaje te sa svojim prijateljima

Ako mu se stvarno sviđaš, htjet će te upoznati sa svojim prijateljima. Kakvi god oni bili, svatko kome se netko sviđa želi da se ta osoba uklopi u njegovu ekipu. Ovakvi tipovi dečkiju te nikada neće upoznati s ljudima s kojima se druže jer znaju da si još kratko u njegovom životu i da će uskoro pronaći neku novu 'žrtvu'.

Foto: Shutterstock.com - Antonio Guillem/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Dejtanje i ljubav za vrijeme koronavirusa i društvene izolacije: Je li uopće moguće i kako?

Oduševi simpu slatkom porukom! 15 poruka koje možeš poslati nekome da mu daš do znanja da ti je u mislima

Kako prepoznati je li vaša veza ozbiljna ili ne? Bez obzira što on govori, ovi će ti znakovi to reći

ljubav dečko igrač Slomljeno srce

Još vijesti