Slika nije pronađena

Flertanje može biti zastrašujuće, pogotovo ako ste sramežljive, ali može biti i itekako zabavno. U nastavku saznajte 10 načina kako možete svojoj simpi dati do znanja da vam se sviđa.

Neke su djevojke jednostavno rođene zavodnice – nasmiju se, trepnu okicama i svi frajeri padaju na koljena. Međutim, nekim djevojkama flert nikako ne dolazi prirodno i ne znaju kako se ponašati kada je u blizini dečko koji im se sviđa. Čak i djevojkama koje imaju dovoljno samopouzdanja se može desiti da se zalede kada im se simpatija obrati. No flert se, kao i sve ostalo, može usavršiti praksom. Donosimo savjete kako postati majstorica u zavođenju uz nekoliko jednostavnih trikova.

1.Pokažite mu da ste zainteresirane za njegov život
Ne postoji osoba koja ne voli čuti kompliment ili pohvalu. Osim toga, većina ljudi obožava pričati o sebi. Stoga, ako dobijete šansu da popričate sa svojom simpom, obasipajte ga pitanjima i ponekim komplimentom. Pitajte ga o njegovim interesima i hobijima kako biste pokazali da ste iskreno zainteresirani. On će cijeniti vašu znatiželju i veselit će se još jednom razgovoru s vama.

2.Privucite pažnju na svoje usne
Zvuči kao jeftini trik, ali zaista pali. Uvijek sa sobom nosite balzam za usne ili sjajilo. Kada se simpa približi, iz torbice izvadite sjajilo i nanesite ga pred njim. Možete se zasladiti i lizalicom. U svakom slučaju, privući ćete pažnju na svoje usne, a on će definitivno cijeli dan razmišljati o njima (i o vama).

3.Pozdravi ga i nasmiješi se
Ponekad su najjednostavniji trikovi ujedno i najučinkovitiji. Znamo da vam instinkt govori da spustite glavu i buljite u mobitel kad vidite simpatiju, ali trebate skupiti hrabrosti i učiniti upravo suprotno. Ispravite se, samopouzdano prođite pored njega, nasmiješite se i pozdravite ga. Ne trebate mu prići i ulaziti u razgovor s njim. Dovoljno je na 5 sekundi pretvarati se da ste hrabra zavodnica i definitivno ćete mu time dati znak da ste zainteresirani.

4.Ignorirajte ga…
…ali ne predugo. Znamo da je ovaj savjet pomalo proturječan prethodnom, ali poslušajte nas. Ako sretnete simpatiju dok je s prijateljima, pozdravite prvo cijelu ekipu i započnite razgovor s njima. A tek kao šećer na kraju pozdravite i njega. Simpa će se tako isprva osjećati pomalo isključenim, sve dok ga konačno ne pozdravite i uljepšate mu dan.

5.Dopustite mu da vas uhvati na djelu
Ovaj savjet se kosi s vašim instinktom da skrenete pogled kada vas simpatija pogleda jer obično ne želite da vas on uhvati kako buljite u njega. Sljedeći put nemojte odvratiti pogled. Znamo da zvuči zastrašujuće, ali skupite svu hrabrost koju imate i nasmijte mu se kada vas uhvati kako buljite u njega. Tako ćete mu baciti mamac i namamiti ga da vam priđe.

6.Komentirajte njegovu odjeću
Ako se bojite započeti razgovor jer ne znate što reći, pogledajte što nosi. Ako nosi sportski dres ili majicu s bendom, pitajte ga je li to njegova omiljena momčad ili grupa. Tako ćete započeti razgovor i saznati više jedno o drugom.

7.Slučajno se zabijte u njega
Ovo je potez koji znaju sve profesionalke u flertanju. Trik se sastoji u tome da se 'slučajno' zabijete u simpu, ispričate mu se i nasmiješite se. Ako se osjećate posebno hrabro, možete se nasmijati i reći: 'Oprosti. Postanem totalna šeprtlja kad su u blizini slatki dečki.' Tim laskanjem ćete privući njegovu pažnju i htjet će vas bolje upoznati.

8.Upoznajte ga s frendicom
Neka vam frendica bude izlika za započinjanje razgovora. Ako se bojite samostalno prići, jednostavno priđite s prijateljicom i upoznajte frendicu i simpatiju. Neka vas ta frendica počne ležerno hvaliti u razgovoru kako biste mogli procijeniti njegove reakcije na to.

9.Flertajte prije nego što ga vidite
Lakše je skupiti hrabrost preko mobitela. Ako znate da ćete ga vidjeti večeras, pošaljite mu poruku tipa: 'Obuci onu plavu majicu večeras, oči ti u njoj baš dolaze do izražaja'. Takva zavodljiva poruka simpi daje do znanja da mislite na njega i da ga jedva čekate vidjeti. Osim toga, ako je poslušao vaš savjet, odmah ćete znati da je zainteresiran.

10.Budite samopouzdane
Zadnji i najvažniji savjet sastoji se u tome da sve što radite, radite sa samopouzdanjem. Samopouzdanje je seksi. Ako hodate uspravno i razgovarate samouvjereno, vaša simpa će to definitivno primijetiti i htjet će upoznati djevojku koja toliko zrači.

Foto: Shutterstock.com - Motortion Films/ Giphy

M.B.

Pogledajte još:

Niste se neko vrijeme čuli, ali želiš to promijeniti: Kako se javiti simpi iz vedra neba, a da ne zvuči glupo?

Pravila za ljubav u vrijeme društvenih mreža – 6 stvari koje vaš dečko nikako ne bi smio raditi na Instagramu

BFF tvog dečka je žensko? Savjeti kako se postaviti kada tvoj dečko ima još jednu bitnu djevojku u svom životu

ljubav postani zavodnica dečko osvajanje flert zavodnica

Još vijesti