Slika nije pronađena

Uvijek želimo ono što ne možemo imati, zato umjesto da jasno daješ do znanja dečku koji ti se sviđa koliko ti se stvarno sviđa, promjeni taktiku i glumi da si neosvojiva. Ali odigraj to pametno jer inače bi mogao izgubiti zanimanje.

Koliko god dečki voljeli osvajati i truditi se oko nekoga koga ne mogu imati, ako ćeš biti previše hladna i distancirana, glumljenje neosvojive neće ti biti od puno koristi jer će odustati. Treba pronaći pravu dozu koja će zaintrigirati, ali će se svejedno morati još potruditi ako te želi. Naravno da ga nećeš odbiti kada te pozove na dejt ili mu danima ne odgovoriti na poruku, to je malo previše, ali neke sitnice ipak možeš raditi. Umjerene količine ignoriranja mogu biti itekako korisne u zavođenju. Ovo su 4 načina na koja to možeš i ti raditi.

1.Makni se od mobitela i ostale tehnologije
Nitko u tvom životu, ni dečko ni prijatelji, ne bi trebali misliti da si uvijek dostupna i ljutiti se ako ne odgovoriš na poruku istog trena. U redu je imati život i raditi stvari koje ne uključuju da ti je mob non stop u ruci. Kada ti pošalje poruku, ne moraš mu uvijek odmah istog trena odgovoriti. Nemoj čekati ni par dana, ali par sati se može pitati što to radiš da ne odgovaraš. Nije dobro to ni raditi uvijek, ali ponekad... Nemoj ni objavljivati nigdje niti odgovarati, radije pogledaj film ili otiđu u šetnju kvartom i stavi slušalice. Kada se vratiš ili napraviš što si radila, tek se onda javi.

2.Nemoj očistiti cijeli raspored samo za njega
Znaš ono kada upoznaš nekog novog tko ti se jako sviđa i toliko se jako želiš vidjeti s tom osobom da ćeš za svaki plan koji te pita ti reći da može i da si slobodna, iako zapravo nisi bila? Ali pošto te on pitao, očistit ćeš raspored. To ne bi trebala raditi. Nemoj otkazivati druženje s frendicom ili odlazak na trening zato što je on predložio da se u to vrijeme vidite. Reci da ne možeš i predloži neki drugi termin. Sigurno ima neko drugo vrijeme koje odgovara i tebi i njemu.

3.Imaj granice
Budi pristojna, ali nemoj mu dozvoljavati previše. Pogotovo kada su u pitanju planovi za druženje. Nemoj pristajati na stvari samo zato što ih je on predložio, ako ti se nešto ne sviđa, reci to i predloži alternativu. Ne morate imati sve jednake interese, nije kraj svijeta ako on nešto voli, a ti ne. I neće odustati od tebe niti ćeš mu se manje svidjeti ako mu to kažeš. Raditi stvari koje ne želiš, i tako uvijek, ionako nije dobra podloga za daljnji vaš odnos.

4.Zabava umjesto informacija
Dejtovi trebaju biti zabavni, zaboravi na ozbiljnost, takvi su svi, budi zabavna i spremna na izazove i ludosti. Umjesto da se međusobno rešetate pitanjima dok sjedite na kavi, radite nešto zabavno, što ćete oboje pamtiti kao dobar dejt. Nemoj mu odmah dati sve bitne informacije o sebi ili o svojim bivšim vezama, na prvom mjestu neka bude zabava, a ne upoznavanje. Ljude možeš dobro upoznati i na ovaj način, možeš vidjeti kakav je i kakvu ima osobnost, a držat ćeš ga na iglama jer te sigurno toliko toga želi ispitati.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Pressmaster

M.T.

Pogledajte još:

Tipovi cura s kakvima dečki nikako ne žele biti – ovih 5 osobina ih posebno odbija

Sviđa ti se netko, a ne znaš kako im to priznati? Prati ove korake i nema straha da će biti neugodno

Teme za razgovor sa simpom dok se dopkate ili na dejtu: 32 pitanja koja ga možeš pitati kada razgovor stane

ljubav neosvojiva dečko kako osvojiti osvajanje gluma dejt

Još vijesti